Vangrail

Vangrail boeken

Coverband Vangrail boeken voor uw evenement? De band Vangrail gaat als een speer door Nederland met spraakmakend repertoire en vijf enthousiaste muzikanten die iedere show onvergetelijk maken. Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband Vangrail.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Vangrail allround coverband feesttent festival boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn coverband Vangrail?

De band Vangrail gaat als een speer door Nederland met spraakmakend repertoire en vijf enthousiaste muzikanten die iedere show onvergetelijk maken. Inmiddels hebben de heren al een behoorlijke reputatie opgebouwd bij de regionale en nationale radio en tv en natuurlijk ook met de ‘Vangrail On Tour Show‘.

Mede door deze succesvolle shows heeft Vangrail in 2006 een platencontract kunnen tekenen bij platenlabel Red Bullet, welke ook o.a. Jeroen van der Boom en Golden Earring onder contract heeft staan.

Doorgewinterde muzikanten

Vangrail bestaat uit vijf leden. De uit Groningen en Friesland afkomstige  muzikanten hebben inmiddels flink wat podiumervaring opgebouwd en worden veelvuldig geboekt op festivals door het hele land. Anno 2015 heeft de band ruim 125 boekingen per jaar.

Geschiedenis Vangrail

In 2000 startte Raynaud, zanger, ‘Vangrail’. In hetzelfde jaar sloot Jasper, gitarist, zich aan. Met muzikale invloeden die varieren van jaren ’70 folk rock van Jackson Browne en The Band tot de grootse stadionrock van bands als U2 en The Police, groeide de ambitie en veranderde de band een aantal keren van formatie in de zoektocht naar de ideale samenstelling van jonge getalenteerde muzikanten. Na vele optredens in het commerciele circuit begon het eigen werk een steeds belangrijke rol te spelen in het toekomstperspectief van Vangrail.

Debuutalbum

In de zomer van 2007, bracht Red Bullet het debuutalbum van Vangrail uit, getiteld ‘Vroeg of Laat’. Het album ontving goede kritieken waaronder een vier sterren recensie in het Dagblad van het Noorden en ook muziekblad Revolver schreef de lovende woorden ‘De liefhebber van vlotte Nederpopbandjes kan deze CD zonder schroom aan zijn/haar collectie toevoegen’.

Van ‘Vroeg of Laat’ verschenen vier singles die allemaal een notering in de Top 40 hebben behaald. Vele uitgebreide tours langs de regionale radio- en tv-stations resulteerden in meerdere gastoptredens op 3FM en TROS Muziekcafe. Met de single ‘Ik Hunker Naar Jou’, scoort Vangrail in het voorjaar van 2007 een eerste bescheiden hit.

Tentband pur sang

Vangrail een tentband pur sang. Een royale dosis actuele Uptempo hits verpakt in 3 sets. Natuurlijk zijn Raynaud en zijn mannen ook graag actief in een dancing of tijdens een bedrijfsfeest. Vanaf 2015 hebben de mannen van Vangrail de show uitgebreidt met een ledwall en spetterende lichtshow.

Samenstelling Vangrail

Graag stellen wij de leden van Vangrail aan u voor:

  • Raynaud Ritsma: Zang, Gitaar
  • Jasper Kuipers: Gitaar
  • Wiebe de Jong: Toetsenist
  • Ronald de Boer: Bas
  • Sander de Groot: Drums

Direct Vangrail boeken? Neem voor aanvullende informatie en beschikbaarheid contact op met Buro Voor Muziek.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven