Waterproof Shampoo

Waterproof Shampoo boeken? Stoere mannen zingen mee met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers. Waterproof Shampoo wisselt in hoog tempo zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits af in een dansbare en energieke mix. Op deze pagina vind je meer informatie over de coverband Waterproof Shampoo.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Waterproof Shampoo boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Waterproof Shampoo

Waterproof Shampoo treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten.
Comfortzones verdwijnen, dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten.

Stoere mannen zingen mee met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers. Waterproof Shampoo wisselt in hoog tempo zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits af in een dansbare en energieke mix.

Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij in een show waarin interactie met jou centraal staat.
Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma die je laat springen of je leven ervan afhangt. Waterproof Shampoo daagt je uit!

Boekingen Waterproof Shampoo

Voor meer informatie en boekingen van Waterproof Shampoo of een andere coverband boeken kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of via het contactformulier.

 

Foto: Set Vexy

Terug naar boven