Zanger Kafke

Zanger Kafke boeken voor jouw evenement of feest? Boek nu de Hollandse feestzanger, Zanger Kafke. Wil je meer informatie over Zanger Kafke? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Zanger Kafke boeken. Nederlandse zanger Kafke boeken bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie is Zanger Kafke?

Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single “Onze Dag” is een regelrechte hit. Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt ‘Kafke’ een ras echte entertainer. Binnen een half jaar zijn, zijn nummers al meer dan 500.000 keer gestreamed, is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaat het Zuiden elk weekend los op de dansbare Nederlandstalige hitjes van Zanger Kafke!

Zomer met Kafke

In 2018 trekt hij de ingezette lijn door. Eind april brengt hij zijn zomerse single ‘Springen’ uit, worden naast tientallen optredens bekende Brabantse festivals zoals Rebirth, Intents en 7th Sunday afgevinkt en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca!

Zanger Kafke boeken

Zanger Kafke boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Zanger Kafke neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Zanger Kafke of als je meer informatie wilt over Zanger Kafke en andere artiesten ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven