AKOESTISCH TRIO MAMA JO!!

AKOESTISCH TRIO MAMA JO!!

Okt | 2020

Hoe “klein” heel GROOTS kan zijn! Een heerlijk feest geven, dat is eigenlijk altijd mooi. Lekker eten, heerlijke drankjes, een chill sfeertje van begin tot eind… Je wilt het de gasten helemaal naar hun zin maken.
Een grote band past niet op jouw feest, maar eigenlijk wil je wel de sfeer van live muziek? Dan is er dit “kleine” maar energieke trio: Mama Jo!

Drie mannen met een bijzondere bandnaam, de ideale oplossing voor jullie feest.Ze beginnen jouw feest met heerlijke easy-listening, maar al gauw volgt er een mix van  soul, lounge, rock & roll, pop & jazz. Stapje voor stapje schroeven ze de energie op. Een beetje rock hier en daar en steeds meer bekende muziek komt om de hoek kijken. De welbekende rock & roll klassiekers… En natuurlijk kunnen in de finale ook alle bekende dans- & spring-knallers voorbij komen wanneer jullie dit willen.

Alle leeftijden zullen hun favorieten voorbij horen komen.Mama Jo, da’s dat “kleine bandje” met een dijk van een sound! Ook uitstekend inzetbaar voor de intiemere feestjes in deze bijzondere corona tijd!

Mama Jo boeken of meer informatie? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Boekingen & Informatie
informatie@burovoormuziek.nl
☎︎ +31 (0)88 – 460 80 00

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven