• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

AKOESTISCH TRIO MAMA JO!!

AKOESTISCH TRIO MAMA JO!!

Mama Jo! boeken? BVM Burovoormuziek.nl

Hoe “klein” heel GROOTS kan zijn! Een heerlijk feest geven, dat is eigenlijk altijd mooi. Lekker eten, heerlijke drankjes, een chill sfeertje van begin tot eind… Je wilt het de gasten helemaal naar hun zin maken. Een grote band past niet op jouw feest, maar eigenlijk wil je wel de sfeer van live muziek? Dan is er dit “kleine” maar energieke trio: Mama Jo!

Drie mannen met een bijzondere bandnaam, de ideale oplossing voor jullie feest.Ze beginnen jouw feest met heerlijke easy-listening, maar al gauw volgt er een mix van  soul, lounge, rock & roll, pop & jazz. Stapje voor stapje schroeven ze de energie op. Een beetje rock hier en daar en steeds meer bekende muziek komt om de hoek kijken. De welbekende rock & roll klassiekers… En natuurlijk kunnen in de finale ook alle bekende dans- & spring-knallers voorbij komen wanneer jullie dit willen.

Alle leeftijden zullen hun favorieten voorbij horen komen.Mama Jo, da’s dat “kleine bandje” met een dijk van een sound! Ook uitstekend inzetbaar voor de intiemere feestjes in deze bijzondere corona tijd!

Mama Jo boeken of meer informatie? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Boekingen & Informatie
informatie@burovoormuziek.nl
☎︎ +31 (0)88 – 460 80 00

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.