• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

ARTIEST(EN) BOEKEN?

ARTIEST(EN) BOEKEN?

Het boeken van een artiest, of meerdere artiesten voor een feest, lijkt vaak eenvoudiger dan het is. Via diverse websites vind je een ruim aanbod, de één omschrijft het nog mooier dan de ander. En dan hebben we het nog niet over de illusie die gewekt wordt, dat zij de goedkoopste zijn. Maar is dit allemaal waar? En welke artiest past er nou eigenlijk echt het beste binnen het budget voor het feest wat jij organiseert?

Een gerenommeerd boekingskantoor heeft daadwerkelijk alle expertise in huis, beschikt over ervaren medewerkers, is aangesloten bij een brancheorganisatie en zal altijd boeken conform de officiële prijstelling van de artiest. Je betaalt dus nooit te veel en bij een prijsopgave ontvang je dan ook altijd de meest actuele prijs. Online vermelde prijzen blijken in de praktijk vaak jaren oud, of worden bewust te laag vermeld als prijslokkertjes.

Bij navraag blijkt deze prijs dan “onlangs” te zijn verhoogd. Ben je op zoek naar een artiest, dan zijn er natuurlijk best een aantal factoren die belangrijk zijn bij het maken van de juiste keuze. Is de artiest op de gewenste datum beschikbaar? Valt de artiest binnen het budget? Wie verzorgt het licht & geluid voor de artiest? Hoelang duurt het optreden van de artiest? Past het repertoire en de show van de artiest bij de bezoekers en het doel van jouw feest?

Buro Voor Muziek is een boekingskantoor wat al bestaat sinds 1964, een bedrijf met passie voor muziek & entertainment. Heel veel feestcommissies, bedrijven en particulieren, boeken al jarenlang voor hun feest alle artiesten bij ons kantoor. Vanaf het beginpunt zijn wij als boekingskantoor betrokken bij de boeking van de artiest voor het feest van onze opdrachtgever. Na een eerste contact waarin wij de wensen en voorkeuren bespreken, bekijken wij welke mogelijkheden er zijn binnen de beschikbaarheid en het aangegeven budget.

Hierna brengen we verslag uit met daarbij een voorstel van een of meerdere artiesten, plus een volledige offerte. Daarna zorgen wij er voor dat de gewenste artiest uiteindelijk officieel wordt vastgelegd, in de bevestiging nemen we alle gemaakte afspraken mee en tot slot bieden wij de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook zijn wij bij calamiteiten altijd bereikbaar en blijven we vanaf de boeking, tot en met het daadwerkelijke optreden, het directe contact tussen de opdrachtgever en de artiest.

Korte lijnen, snel reageren, afspraken nakomen en staan voor hetgeen we hebben afgesproken, maakt dat we na de eerste boeking, vaak een langdurige relatie opbouwen met onze opdrachtgevers. Iets waar we met heel ons team best wel trots op zijn. Wil jij een artiest boeken en op een prettige manier geholpen worden zonder hier extra voor te betalen? Neem dan gerust eens contact met ons op, we staan graag voor je klaar!

Team
Buro Voor Muziek

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.