Bedside Buskers

Bedside Buskers

Dec | 2019

Begin dit jaar is Buro Voor Muziek een samenwerking aangegaan met Stichting Bedside Buskers en Medisch Spectrum Twente. Met trots kijken wij terug op de afgelopen maanden waar onze muzikanten op diverse afdelingen een ziekenhuiskamerconcert hebben verzorgd.

Via deze weg willen wij alle muzikanten die zich dit jaar, geheel vrijwillig hebben ingezet bedanken voor hun fantastische optredens. Op naar weer een inspirerend en muzikaal 2020!

De kracht van muziek – Ziekenhuiskamerconcerten

Het is geen geheim dat door muziek je jezelf beter kan voelen. Daarom brengt Bedside Buskers livemuziek naar degenen die het zeer goed kunnen gebruiken: de mensen in het ziekenhuis. Door middel van optredens aan het bed van patiënten, doorbreken en verlichten professionele muzikanten de soms wat drukkende sfeer in het ziekenhuis. En niet alleen voor de patiënten.

In het MST zal elke 4e donderdag van de maand een bezoek worden gebracht aan steeds een andere afdeling. Geheel vrijwillig zal Buro Voor Muziek en haar muzikanten het bezoek brengen. Omdat patiënten deze privé-concerten zo waarderen en ziekenhuizen het positieve effect ervan inzien, is het aantal ziekenhuizen waarin deze concerten wordt aangeboden al uitgebreid naar negen Ziekenhuizen door het hele land.

Ook benieuwd naar Bedside Buskers? Bekijk eens de website en/of volg Bedside Buskers op Facebook.

Je kunt Bedside Buskers ook steunen, doneren kan naar NL60 RABO 0338 3812 44 t.n.v. Stichting Bedside Buskers (ANBI).

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven