• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Ben jij die nieuwe “lead”zanger?

Ben jij die nieuwe “lead”zanger?

Ben jij die “lead”zanger die veel wil optreden en ook nog eens een publiek kan entertainen? Grijp dan nu je kans om je aan te sluiten bij één van de coverbands van Buro Voor Muziek. De betreffende band met een goede en stabiele agenda heeft veel ambitie en zoekt een echte teamplayer. Ook als je een instrument bespeelt en daarnaast ook nog eens goed lead kunt zingen, moet je zeker van je laten horen!

Heb je interesse of wil je eens een vertrouwelijk gesprek? Stuur dan je reactie met info naar vacature@burovoormuziek.nl. Wij kijken uit naar je reactie en behandelen deze uiteraard vertrouwelijk.

𝘽𝙪𝙧𝙤 𝙑𝙤𝙤𝙧 𝙈𝙪𝙯𝙞𝙚𝙠 | 𝙀𝙭𝙥𝙚𝙧𝙩𝙨 𝙞𝙣 𝙚𝙣𝙩𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞𝙣𝙢𝙚𝙣𝙩
📩 vacature@burovoormuziek.nl
☎︎ +31 (0)88 – 460 80 00

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.