• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

CLC-VECTA & Coronavirus

CLC-VECTA & Coronavirus

CLC-VECTA Event verzekering. Bij BVM - Buro Voor Muziek boek je veilig en verzekerd entertainment.

CLC-VECTA en het Coronavirus krijgen toch met elkaar vandoen. Helaas hebben verzekeraars met onmiddellijke ingang besloten de dekkingsgrond voor de CLC-VECTA event verzekering te beperken. Dit ten aanzien van de dekking vanwege de gevolgen van het coronavirus. Dit vanwege het groot aantal lastminute aanvragen en het inmiddels bekende risico van het coronavirus.

Concreet betekent dit dat per direct de CLC-VECTA event verzekering enkel voor evenementen die plaatsvinden in Nederland nog is af te sluiten zonder dekking voor het coronavirus.

Voor evenementen buiten Nederland c.q. incentives is de verzekering met coronadekking enkel nog in te kopen tegen een premietoeslag van 2,75%. Incentives met een verzekerde waarde van meer dan € 50.000 moeten sowieso eerst op aanvraag worden geplaatst bij de verzekeraar. En enkel aanvragen voor dekkingen binnen 5 dagen na boeking / bevestiging komen in aanmerking voor dekking.

Verdere uitsluitingen voor reeds bekende beperkingen blijven vanzelfsprekend nog steeds van kracht.

Verzekeren zonder coronavirusdekking

De reguliere premies en voorwaarden blijven nog wel van kracht voor dekkingen waarbij het coronavirus is uitgesloten als verzekerd voorval.

CLC-VECTA

CLC-VECTA, Centrum voor Live Communication is dé brancheorganisatie voor bedrijven en organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van congressen & vergaderen, beurzen, evenementen, entertainment en incentives.

Meer informatie over de CLC-VECTA Event verzekering vind je hier of op de website van CLC-VECTA.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.