• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

BÖKKERS GAAT DOOR

BÖKKERS GAAT DOOR

Bökkers band boeken

De band Bökkers maakt een doorstart. Zanger Hendrik Jan Bökkers heeft een nieuwe bezetting om zich heen verzameld waarmee hij weer gaat optreden en nieuwe muziek gaat opnemen. De eerste shows staan inmiddels gepland, onder andere op het Dauwpop-festival op 4 september van dit jaar.

Nadat de band vorig jaar bekendmaakt dat de bandleden hun eigen weg zouden inslaan ging zanger Hendrik-Jan direct op zoek naar een nieuwe bezetting. “We zijn klaar om uit de startblokken te schieten! Het spelen van keiharde Rock ’n Roll in tenten, discotheken, op festivals en kermissen vind ik nog steeds één van de mooiste dingen om te doen. Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar”

Terwijl het geen doel op zich was, vond hij de versterking binnen enkele postcodes van zijn woonplaats. Naast Hendrik Jan bestaat de band uit Jeroen Sweers (toetsenist), Jim Zwinselman (gitarist), Bart Petter (bassist) en Stef Hoekjen (drummer). “Vooropgesteld dat deze jonge honden allemaal steengoed zijn, wordt onze sound ook breder, dit geeft muzikaal nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld in onze theatertours en dat is ontzettend tof!”. Dit betekent overigens niet dat de herkenbare Bökkers-sound overboord wordt gegooid: “Integendeel! Bökkers blif Bökkers! Hier zijn de bekende nummers uit het Bökkers repertoire een onmiskenbaar onderdeel van. Dit wordt aangevuld met nieuw werk en hier en daar blijven we een enkel nummer van Jovink en Normaal spelen.

Het wordt weer ouderwets knappen! De tap draait straks weer overuren, de planken zullen uit het podium krullen en het publiek zal na ons optreden hondsmoe maar dolgelukkig zijn. Wij zijn er klaar voor. “, aldus Hendrik Jan Bökkers

Bökkers nu direct boeken? Neem dan contact op via onderstaande gegevens

Boekingen & Informatie
informatie@burovoormuziek.nl
☎︎ +31 (0)88 – 460 80 00
https://burovoormuziek.nl

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.