ROWWEN HEZE TRIBUTEBAND

ROWWEN HEZE TRIBUTEBAND

Jul | 2020

Vanaf heden is de Dowwen Hèze te boeken bij BVM. De bandleden van Dowwen Hèze brengen een tribute aan de Limburgse band Rowwen Hèze, afkomstig uit het Limburgse America. Geniet van de allerbeste ingrediënten zoals accordeon, folk, polka. Niet te missen zijn natuurlijk ook de positieve energie, hartstochtelijk temperament en de zuidelijke gemoedelijkheid. Absoluut dik feest in de tent met deze te gekke tributeband van Rowwen Hèze. De tributeband Dowwen Hèze richt zich hoofdzakelijk op de feestnummers zoals Bestel mar, Limburg en alle andere opzwepende en energieke hits.

Kortom met een biertje in de hand hard meezingen en vooral meedansen. Dowwen Hèze is bereikbaar voor iedereen. T’is een kwestie van geduld…Ervaar het feest van dé meest enthousiaste “Rowwen Hèze tributeband” nu zelf live!

Waar is Dowwen Hèze voor te boeken?

Dowwen Hèze is zeer geschikt om te boeken voor een festival, kermis of tentfeest. Deze band kun je natuurlijk ook inzetten op een spetterend bedrijfsfeest. De concerten van Rowwen Hèze staan bekend om een waar spektakel van feest, muziek, bier en samenhorigheid, dit alles kan je ook verwachten bij een optreden van Dowwen Hèze.

Dowwen Hèze Tributeband boeken of meer informatie? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Boekingen & Informatie
informatie@burovoormuziek.nl
☎︎ +31 (0)88 – 460 80 00
https://burovoormuziek.nl

 

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven