• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

MUZIEK IS EMOTIE & BELEVING

MUZIEK IS EMOTIE & BELEVING

Alles draait om emotie & beleving om een feest tot een groot succes te maken. De sfeer van een feest wordt door heel veel factoren bepaalt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de locatie, een thema of de gasten die worden uitgenodigd. De beleving tijdens een feest wordt dan ook grotendeels bepaald door de muziek! Het aanbod hierin is bijna onuitputtelijk en zeer divers. Zo is de muziek voor een intiem diner een hele andere dimensie dan muziek voor een festival of dorpsfeest. En is de functie van muziek tijdens een bruiloft bijvoorbeeld weer een heel anders dan muziek voor in een discotheek of club.

Voor een bruiloft of een personeelsfeest is het belangrijk om te zorgen dat de muziek aanslaat bij de gasten. Tenslotte zal de muziek voor verbinding moeten zorgen tussen alle genodigden zodat het een feest gaat worden zoals het bruidspaar of de opdrachtgever zich dat heeft voorgesteld. De juiste keuze van live muziek is daarom erg belangrijk voor het juiste repertoire maar ook door dit op de juiste manier te presenteren. Bij live muziek is er vanaf binnenkomst van de genodigden direct al iets te beleven. Natuurlijk stroomt de dansvloer niet direct vol maar men wordt wel onbewust uitgenodigd om hiervoor in de stemming te komen.

Voor een openbaar feest kan de promotie van bekendere bands en artiesten mede bepalend zijn voor de kaartverkoop en opkomst. Bij een jaarlijks dorpsfeest waar nagenoeg het gehele dorp naar de feesttent of het dorpshuis komt voor gezelligheid en feest met elkaar zal de naam van de band en/of artiest van minder belang kunnen zijn. Voor beide situaties geldt wel dat de muziek moet aansluiten bij de doelgroep. Bands en artiesten met ervaring weten precies hoe zij deze mensen met elkaar kunnen verbinden. Het juiste repertoire op het juiste moment met daarbij de beleving van het live spelen en de performance van de muzikanten en vocalisten. Ook pakkende intermezzo’s en passende showelementen dragen bij aan het succes van een feest!

Hoe vind jij nu de juiste live muziek voor jouw feest? Uiteindelijk spelen bijna alle live coverbands nagenoeg hetzelfde repertoire en zijn ook van de meeste artiesten de grootste hits wel bekend. Het verschil zit hem natuurlijk in de muzikaliteit en uitvoering maar nog veel belangrijker dan dat is de emotie en beleving! Ons team is elk weekend onderweg en ziet honderden bands en artiesten per jaar live on stage. Wij kunnen dus als geen ander precies uitleggen wat de verschillen zijn en welke bands en artiesten aansluiten bij je persoonlijke wensen en/of het doel van het te organiseren evenement.

Ben jij op zoek naar livemuziek voor jouw feest of evenement? Neem dan contact op en laat je verassen met de leukste ideeën door het team van Buro Voor Muziek

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.