• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Otto Lagerfett – Die Schlager König

Otto Lagerfett – Die Schlager König

Otto Lagerfett boeken. Die Schlager König van Nederland boeken!

Otto Lagerfett is de grootste Schlager König van dit moment. Hij staat al vanaf 1997 in de hitlijsten in Duitsland en heeft ontelbare gouden platen op zijn naam staan. Omdat het voor Otto onmogelijk is om in Duitsland normaal over straat te lopen, heeft Otto er voor gekozen om in Nederland te gaan wonen. Toch wil hij zijn liefde voor zingen niet opgeven…

Wat kan je verwachten van een optreden van Otto Lagerfett? Otto Lagerfett gaat in stijl naar elk optreden, hij kleedt zich zoals zijn oudere broer Karl Lagerfeld (de bekende Duitse designer).

Onze Schlager König is in te zetten op elk feest waar gezelligheid gewenst is! Dus niet alleen oktoberfeesten. Hits zoals: Ein Festival der Liebe, Du, Fiesta Mexicana, Griechesche Wein en Marie der letze tanz ist nur für dich, zullen u laten ontdekken waarom Otto in Duitsland niet meer normaal over straat kan lopen. Uiteraard wordt dit alles live gesungen!

Otto Lagerfett boeken? Klik hier! Voor meer informatie over Otto Lagerfett neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Otto Lagerfett of als je meer informatie wilt over Otto Lagerfett en andere artiesten ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

Bekijk ons ook op FacebookInstragram & Youtube

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.