• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Snelle pakt nummer 1-hit

Snelle pakt nummer 1-hit

Snelle boeken. Rapper Snelle boeken bij BVM

Het nummer ‘Smoorverliefd’ van rapper Snelle kwam drie weken geleden uit en stond de tweede week al gelijk op nummer 1 in de Top 40. Daarmee pakt Snelle na zijn monster hit ‘Reünie’ zijn tweede nummer 1-hit. ‘Smoorverliefd’ is inmiddels meer dan 11.000.000 keer gestreamd op Spotify en bijna 5.000.000 keer bekeken op YouTube.

Ook zijn eerste nummer 1-hit ‘Reunie’ heeft een nieuw leven gekregen. Samen met Thomas Acda is er een live versie uitgebracht op de Vrienden van Amstel Live. Lars Bos – alias rapper Snelle – is een ongekend gepassioneerde muzikant en een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een gewone Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.

Boek nu Snelle. Klik hier! We helpen je graag bij de boeking van Snelle of als je meer informatie wilt over Snelle en andere rappers ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

 

Fotocredit: Wouter van de Linde

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.