2 Unlimited

Wonnen maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’ Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in de jaren 90 diverse wereldhits waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’. Deze hits zijn onder meer te horen in films als Any Given Sunday, Final Destination, Space Jam en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl.

2 Unlimited boeken voor je feest? Alle populaire 90’s artiesten zoals 2 Unlimited, T-Spoon, Paul Elstak, Mental Theo en vele anderen boek je snel en betrouwbaar bij Buro voor Muziek. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van 90’s act 2 Unlimited.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Dé 90's act 2 Unlimited boek je bij burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn 2 Unlimited?

Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in de jaren 90 diverse wereldhits waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’. Deze hits zijn onder meer te horen in films als Any Given Sunday, Final Destination, Space Jam en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl.

Wereldwijd bekend

Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig en ze wonnen maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.

In een uitverkochte Ziggo Dome werd de nieuwe formatie aan de wereld gepresenteerd tijdens 538Live XXL. Met reeds bevestigde tours in Europa, Azië en Australië belooft 2017 een uiterst succesvol jaar te worden voor 2 Unlimited.

Show 2 Unlimited

2 Unlimited is te boeken als tape act voor 1 x 30 minuten. Een avondvullende avond met 90’s artiesten? Buro Voor Muziek is de 90’s specialist, vraag voor aanvullende informatie en de allerlaagste kosten ons team.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven