538 DJ’s On Tour

De 538 dj's draaien de dikste beats bij jou in de buurt!

538 Dj’s On Tour boeken?538 Dj’s On Tour boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over 538 Dj’s On Tour. Wat voor evenement je ook organiseert: Met 538 DJ’s On Tour wordt het gegarandeerd een feest. 538 DJ’s On Tour is in 2016 compleet vernieuwd.

Wilt u direct 538 Dj’s On Tour boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
538 DJ's On Tour boeken. Boek nu bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wij zijn de 538 DJ’S On Tour?

Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feestavond. Gemiddeld wordt de Drive in Show 100 keer per jaar geboekt en trekken met gemak 100.000 bezoekers, maar is ook geschikt voor kleinere feesten. Kwaliteit staat altijd voorop. Om dit te kunnen garanderen verkiest de 538 DJ’S On Tour kwaliteit boven kwantiteit. De show is zo succesvol door het gebruik van de beste geluidsinstallatie, de mooiste lichtshow, de beste muziek uit het heden en verleden en de gegarandeerde presentatie door Radio 538 diskjockeys.

538 DJ’s On Tour op jouw event

538 DJ’s On Tour is in 2016 compleet vernieuwd. De heetste hits van nu, de nieuwste dance, de Radio 538 dj’s en state-of-the-art visuals van het nummer 1 radiostation van Nederland maken elk evenement een succes. Verwacht een vier uur lang spektakel vol hits, mash-ups en remixes, give-aways en altijd bomvol sfeer. Met de 538 DJ’s On Tour heb je in één boeking je avond verzekerd van het beste muziek-entertainment van Nederland.

Boek nu de 538 DJ’s On Tour show en alle Radio 538 jocks exclusief bij Music & Friends.

De 538 DJ’s On Tour show bevat: 

– Een LED-show met een LED wall en een LED dj-booth*
– Twee CO2-shooters
– De beste licht- en geluidsapparatuur van nu
– Radiocommercials op Radio 538 in de week voor het event
– Redactionele aandacht op 538.nl
– Ook voor kleine zalen en feesten een kleinere club show op maat
– Diverse extra showmogelijkheden. Denk aan special effects, danseressen en live-artiesten

*LED-show alleen aanwezig als er voldoende ruimte is op de locatie.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven