Radio NL Drive In Show

De RadioNL Drive-in Show is de roadshow van het populaire radiostation RadioNL. Tijdens de 4 uur durende show wordt er Nederlandstalige muziek gedraaid door een RadioNL DJ en worden er diverse give aways uitgedeeld aan het publiek. De show is inclusief geluidsset en licht.

RadioNL Drive In Show boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van RadioNL Drive In Show.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Radionl Drive inn show boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Radio NL Drive In Show

Radio NL is een snel groeiend radiostation dat zich gespecialiseerd heeft in Nederlandstalige muziek. Sinds enkele jaren bestaat de mogelijkheid om de Radio NL Dj’s live aan het werk te zien tijdens de Radio NL drive in shows. Eventueel in combinatie met  Nederlandstalige artiest.
Tijdens de vier uur durende show wordt alleen Nederlandstalige muziek gedraaid.

Als onderdeel van de Drive in show zal Radio NL reclame maken op de radio voor het evenement. Leuke gadgets voor het publiek, en een op maat gemaakte poster behoren tot de mogelijkheden.

Radio NL Drive In Show boeken

De Radio NL Drive In Show heeft standaard licht/geluid tot 800 personen bij zich.

Direct Radio NL Drive In Show boeken? Bel 088-4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven