ABBA Tribute

Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc.

ABBA Tribute boeken

ABBA Tribute boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Abba Tribute band. Terug in de tijd met  de ABBA Tribute band met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 zoals ABBA deze destijds droeg. De Abba tribute is een 30 of 45 minuten durende act. Eventueel is de ABBA Tribute act te combineren met een avondvullende show van Coverband Back 4 More.

Wilt u direct de ABBA Tribute band of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
ABBA Tribute boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Abba Tribute?

Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg.  Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen en dus geen orkestbanden die meelopen. ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

Show

De Abba tribute is een 30 of 45 minuten durende act en is zeer geschikt voor: evenementen, feesttenten, bedrijfsfeesten, discotheken etc. Eventueel is de ABBA Tribute act te combineren met een avondvullende show van Coverband Back 4 More. Informeer naar de mogelijkheden.

Terug naar boven