• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

ABBA Tribute

Abba Tribute Boeken?

Meer informatie over ABBA Tribute

The Best ABBA Tribute, eerbetoon aan ABBA en de sfeer van de jaren 70 en 80.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een hoofdrol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en meer dan 370 miljoen platen in totaal).

In 2013 heeft The Best  ABBA  tribute gezorgd voor de rijke muzikale erfenis van deze legendarische groep. Met 6 muzikanten staan ​​ze garant voor een zeer gezellige avond (avondvullend programma mogelijk). Het is muziek met een enorme herkenbaarheid en waarbij alle koren spontaan opduiken tijdens deze concerten.

Ook typerend voor de muziek van ABBA is dat er veel emotie (van vreugde tot verdriet) bij komt kijken. Polyfoniezang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute om het karakteristieke ABBA-geluid te benaderen. Samen met professionele licht- en geluidstechnici is ABBA Tribute in staat om de sfeer van die tijd dicht bij het origineel te benaderen.

De authentieke jaren 70 en 80 (originele ABBA) kleding tijdens optredens maakt de indruk compleet. Hoezeer de muziek van ABBA nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie uit het tijdperk van ABBA zijn enthousiast, steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA-muziek van alle tijden is.

ABBA Tributeband boeken voor je evenement

Uit respect voor de band ABBA heeft ABBA Tribute geprobeerd het origineel op muzikaal vlak zo goed mogelijk te evenaren. Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op! Hoogtepunt was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcerten in Helmond). Het was een geweldige ervaring!

Door toewijding aan de originele composities en het behouden van de nodige authenticiteit blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest. Met twee top vocale Dancing Queens voorop en solide muzikaal vakmanschap erachter is succes verzekerd voor elke avond nostalgie en prettige muziek voor jong en oud!

Het beste ABBA eerbetoon voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer !

 

Prijscategorie: € 4000,- tot € 5000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie ABBA Tribute

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Festival
  • Verjaardag
  Sfeer
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  • Romantisch
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.