Stones Sessions – The Rolling Stones tribute

Stones Sessions – The Rolling Stones tribute boeken? Stones Sessions toert vanaf 2017 langs de Nederlandse zalen, clubs en festivals met een dampende tribute waar niemand omheen kan. Meer informatie over Stones Sessions – The Rolling Stones tribute of andere tribute acts als Queen ForeverAbba Tribute of  U2 Tribute boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Stones Sessions - Rolling Stones tribute boeken bij Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Stones Sessions – The Rolling Stones tribute

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren.

Stones Sessions boeken

Stones Sessions toert vanaf 2017 langs de Nederlandse zalen, clubs en festivals met een dampende tribute waar niemand omheen kan. Stones Sessions boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Stones Sessions neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Stones Sessions of als je meer informatie wilt over Stones Sessions en andere tribute acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Terug naar boven