André Hazes Jr.

"Ik haal alles uit het leven"

Andre Hazes boeken

André Hazes Jr. boeken voor uw evenement? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle nederlandstalige artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger André Hazes Jr.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Andre Hazes zanger boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Andre Hazes Jr.

André Hazes (21 januari 1994) is een Nederlandse zanger en de zoon van volkszanger André Hazes sr. Voor het televisieprogramma “In duet met Hazes” zong Dré Hazes het lied “Bedankt mijn vriend” van zijn in 2004 overleden vader in. Het lied was oorspronkelijk geschreven in 1988. Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer één in de Nederlandse Top 40.

Hazes junior is een broer van zangeres Roxeanne Hazes. Zijn moeder is Rachel Hazes. Hij hield tijdens de begrafenis van zijn vader in de Amsterdam ArenA een emotionele toespraak. Nu is hij in de voetsporen getreden van zijn vader.

Ook deed Andre Hazes Jr. mee aan de kinderversie van sterren dansen op het ijs bij sbs, namelijk kinderen dansen op ’t het ijs voor het goede doel.

In September 2014 doet Andre Hazes Junior mee aan het populaire AVROTROS tv programma “De Beste Zangers van Nederland”, zijn optreden maakte een stroom los aan positieve reacties.

In 2016 is de definitieve doorbraak van Andre Hazes jr. Met zijn album en nummer 1 hit “leef” zet zanger Andre Hazes jr. zich voorgoed op de kaart in Nederland.

Tevens ontwikkeld hij zich als niet onverdienstelijk presentator bij het SBS programma Rad van Fortuin.

Boekingen

2017 is een mooi jaar voor Andre Hazes, concerten in AFAS Live en AHOY Rotterdam. Tevens ontvangt Andre Hazes jr de Edison award.

Artiest Andre Hazes jr is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten. Tevens is in overleg Andre jr boekbaar live met band.

Informeer bij Buro Voor Muziek snel en betrouwbaar naar de mogelijkheden tot het inhuren van artiest Andre Hazes jr.

 

Foto: William Rutten

Terug naar boven