André Hazes Jr.

"Ik haal alles uit het leven"

Andre Hazes boeken

André Hazes Jr. boeken voor uw evenement? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle nederlandstalige artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger André Hazes Jr.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Andre Hazes zanger boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Dré boeken doe je bij Buro voor Muziek

De keuze om André Hazes (junior) te boeken is sneller en makkelijker gemaakt dan je misschien zou denken. Als het aankomt op evenementen, feesten of andere gelegenheden is altijd belangrijk dat je kan beschikken over de juiste artiesten. Geen feest zonder muziek natuurlijk en de mooiste vorm van muziek is natuurlijk altijd live. Als het dan gaat om het boeken van de meest bekende, leuke en meest vermakelijke artiesten dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van ons mag je altijd het volgende verwachten:

  • Een uitgebreide geschiedenis en zeer veel ervaring
  • Een speciale bedrijfsfeestdivisie
  • Overige facilitaire diensten
  • Ook bereikbaar in het weekend en in de avond
  • Aanbieder van het Vecta garantiefonds

Bij Buro voor Muziek is veel mogelijk op het gebied van artiesten boeken. Zo is het ook mogelijk om André Hazes te boeken. De zoon van de legendarische volkszanger is inmiddels een naam, net als zijn vader, die zeker niet vergeten mag worden als het gaat om Hollandse meezingers. Een rasartiest die van kinds af aan al betrokken is geweest in het leven van een zanger en het werk als entertainer. Wil jij André Hazes boeken voor jouw evenement of feest? Dan regelen wij dat voor je.

Er zijn nogal wat verschillende feesten en evenementen te bedenken. En natuurlijk is ieder feest onderhevig aan een eigen stijl, smaak en wensen. Maar als het aankomt op de echte Hollandse meezingers dan zijn er een paar artiesten die eigenlijk echt niet mogen missen. Niet voor niks is Dré boeken een zeer vaak gevraagde dienst. Een artiest die dan ook zeker niet mag ontbreken in ons aanbod. André Hazes boeken geeft je de garantie dat je gaat genieten van een artiest die een optreden weet neer te zetten die jij en je gasten niet gauw zullen vergeten.

André en zijn razend populaire repertoire

Andre is geboren in 1994, maar aan ervaring ontbreekt het hem niet. Zijn carrière begon in het televisieprogramma ‘In duet met Hazes’. Hij zong daar het nummer ‘Bedankt mijn vriend’ en het duet samen met zijn vader was gelijk een groot succes dat bewezen werd in 2007 toen het nummer op nummer 1 kwam in de Nederlandse top 40. Dat er vanaf dat moment duidelijk werd dat er een grote vraag zou komen om André (Dré) Hazes te boeken, was al gauw duidelijk.Het is zeker niet meer terecht dat de populariteit om André Hazes te boeken ligt bij de bekendheid van zijn vader. Dré is ogenschijnlijk voor een onmogelijke opdracht gezet. Het vullen van zijn vaders schoenen. En toch is dat hem gelukt. Mensen boeken André Hazes allang niet meer vanwege zijn vader, maar vanwege zijn eigen razend populaire repertoire.

De service van Buro voor Muziek

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie CLC-VECTA. Dat betekent dat we je kunnen bijstaan met belangrijke verzekeringen in het geval van calamiteiten. Ook als het gaat om overige facilitaire zaken kunnen wij een belangrijke rol spelen.

Je kan ons altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, we staan voor je klaar.

Foto: William Rutten

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven