Tino Martin

Nederlandse volkszanger Tino Martin, momenteel één van Nederlands succesvolste zangers.  2017 is het jaar van Tino Martin. Een concert in Ziggodome.  Een Edison voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’. En een Koos Albert-Award (beste single) ontvangen voor het nummer ‘Toch zal ik altijd aan je denken’.

Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar je alle artiesten, bands en acts kunt boeken zoals Tino Martin, Andre Hazes jr, Dries Roelvink, Jannes en vele andere Nederlandstalige artiesten. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Tino Martin.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Tino Martin volkszanger boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Tino Martin

Het is 1998, Tino Martin is dan pas 14 jaar. Hij komt dan voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. De band die de avond muzikaal verzorgt vraagt hem op de planken. Tino zingt een nummer mee en vanaf dat moment is er bij hem geen twijfel meer mogelijk. Dit wil hij de rest van zijn leven doen. Vanaf die dag gaat alles in sneltreinvaart.

Zanger Tino Martin

Op 16-jarige leeftijd wint hij de Scheveningse Talentenjacht 2000 en maakt hiermee naam in de regio. In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show met een nummer van René Froger.  In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling.  In 2009 vestigt Tino Martin definitief zijn naam als “live-artiest” door een aantal uitverkochte optredens met live orkest in het Concertgebouw Den Haag en in Het Paard van Troje. De tijd is nu rijp voor de definitieve doorbraak, dus werkt hij dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire in de studio.

Tino Martin inhuren

Zijn tomeloze inzet en aanstekelijke energie werpt al snel zijn vruchten af.Dit resulteert in het fantastische nummer ‘Doe wat je wil’. Dit is een meezinger van ongekende kwaliteit. In 2014 komt Tino met drie nieuwe single’s, namelijk: De gevierde man, Mijn vriend en Jij liet mij vallen. Drie nummers waarin hij zijn eigen sound goed laat horen en een nieuwe weg in slaat.

In het voorjaar van 2015 was hij nog een veelbesproken kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. In dit zelfde weekend werd zijn eerste eigen album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top 100 en zijn single ‘ Toch zal ik altijd aan je denken’ werden in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Tino ontwikkelt zich als een artiest die zowel geliefd is bij jong als oud. Zijn dromen kwamen uit op 28 mei 2016. Een uitverkochte Heineken Music Hall!  Hier bracht hij zijn nieuwste single ‘Dat ik je zo zou missen’ voor het eerst ten gehore.In 2017 geeft Tino Martin een concert in Ziggodome met 17.000 fans. Ook ontving hij dit jaar de ultieme bekroning, een Edison voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’. Eerder dit jaar mocht hij uit handen van niemand minder dan Koos Alberts, een Koos Albert-Award (beste single) ontvangen voor het nummer ‘Toch zal ik altijd aan je denken’.

Op 10 juni 2017 zal Tino Martin zijn 1e concert geven in de Ziggo Dome. Vele concerten volgen vanaf dit moment.

Boekingen Tino Martin

Volkszanger Tino Martin is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten, ook is de Nederlandse zanger te boeken met band, speeltijd 1 x 60 minuten.

Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid en de allerlaagste kosten voor het inhuren van de artiest Tino Martin.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven