• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Anita’s Schlager Parade

Anita's-Schlager-Parade-Oktoberfeest-Zangeres-Boeken?

Meer informatie over Anita’s Schlager Parade

Laat je verrassen door Anita’s Schlager Parade!

Anita’s Schlager Parade is al jarenlang een begrip op ieder bekend schlagerfeest, bierfeest, oktoberfeest, apresski feest en carnavalsfeest, maar natuurlijk ook op elke ander feest inzetbaar.

In een show van ruim 30 minuten neemt Anita’s Schlager Parade mee door het Duitsland en Oostenrijk van toen en nu. De lekkerste schlagers om uit volle borst mee te zingen en de meest knallende Duitstalige apresski hits om op uit je dak te gaan.

Jong en oud weten de hits uit volle borst mee te zingen, denk hierbij aan bijvoorbeeld: Atemlos, Ein stern, Du hast mich 1000 mal belogen,  Das leben tanzt sirtaki, Griechischer wein, Anita, Verdammt ich lieb dich, 1000 traume weit, Die immer lacht, Wahnsinn, Ich bin wie du, Du, Fiesta Mexicana, Ein festival der liebe, Die hande zum himmel, Viva colonia, Schatzi schenk mir ein foto und Rosamunde. En dit is nog maar een greep uit het repertoire van Anita, waarin ze al deze bekende hits voorbij laat komen in aanstekelijk & feestelijke medleys.

Geïnteresseerd in Anita’s Schlager Parade? Neem dan contact met ons op, dat mag ook gewoon in het Nederlands!

Prijscategorie: € 1000,- tot € 2000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Anita’s Schlager Parade

  Gelegenheden
  • Oktoberfest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.