Die Supertolle Schlager Schwestern

Oktoberfeest act Die Supertolle Schlager Schwestern  boeken?Die Supertolle Schlager Schwestern bestaan uit de gezellige zingende zusjes Gaby und Carina Coburg.  Ze brengen heerlijke Deutsche Gemütlichkeit. Ze vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige krakers & meezingers. Het mooie is uiteraard alles live gezongen. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de gezellige schlager act Die Supertolle Schlager Schwestern.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Die Supertolle Schlager Schwestern boeken. Oktoberfest artiesten boeken.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Die Supertolle Schlager Schwestern boeken voor je oktoberfeest

Die Supertolle Schlager Schwestern bestaan uit de gezellige zingende zusjes Gaby und Carina Coburg. Het vrolijke duo brengt heerlijke Deutsche Gemütlichkeit. Ze vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige krakers & meezingers, uiteraard live gezongen. Das Coen Und Sander Fest Radio 538 in een uitverkochte HMH, Go Apresski Rotterdam, Dutch Valley, TT in Assen, Paaspop, de Zwarte cross, de Vierdaagsefeesten Nijmegen, en vele vele Oktoberfesten hebben ze al zwaaiend met vlaggetjes en bifi worstjes op de kop gezet met hun doldwaze Duitse act. In hun optreden zit ook een unieke miniworkshop Jodelen verwerkt, de hele tent aan het jodelen: hilarisch!

Vrouwen schuddebuiken in hun dirndljurk en kerels piesen zich in de lederhose van het lachen om deze twee natuurtalenten. Springen op ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Blau blüht der Enzia’.Meedeinend op ‘Du’ en ‘Ein Bißchen Frieden: alles kommt vorbei. Diese Mädels sind hübsch, froh und supergeil und sind ein Muss auf jedes Fest!

Direct een Oktoberfeestartiest boeken? Die Supertolle Schlagerschwestern boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

Foto: Hans Peter van Velthoven

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven