Bad Medicine – Bon Jovi Tribute

Bad Medicine – Bon Jovi Tribute boeken voor jouw evenement? Bad Medicine is de Bon Jovi Tribute. Door het publiek niet voor niets uitgeroepen tot de beste Bon Jovi Tributeband van Europa! Wil je meer informatie over Bad Medicine – Bon Jovi Tribute? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Bad Medicine Bon Jovi tribute boeken. Tribute band boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Bad Medicine?

Er zijn vele tributebands van Bon Jovi maar er is maar één Bad Medicine – Bon Jovi Tribute. De enige echte Bon Jovi tributeband uit Italië.

Tributebands boeken of inhuren

Bad Medicine weet met hun muzikaal getalenteerde bandleden, maar vooral het vocale talent van de zanger als geen ander dicht bij het origineel te komen. Dat heeft men bewezen tijdens de vele shows in Nederland, Italie en Duitsland. Door het publiek niet voor niets uitgeroepen tot de beste Bon Jovi Tributeband van Europa!
Bad Medicine heeft een top show waarin niet alleen alle bekende oude songs maar ook de nummers van het laatste nieuwe Bon Jovi album gespeeld zullen worden.

Bad Medicine boeken

Bad Medicine boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Bad Medicine neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Bad Medicine of als je meer informatie wilt over Bad Medicine en andere tribute bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven