Trio RAAK

Nederlandse en Engelstalige pop, rock, rock & roll.

Trio RAAK boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het Trio RAAK. Wilt u direct Trio RAAK of een ander trio boeken? Bel dan 053- 460 80 00.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
trio raak boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Trio Raak

RAAK is de ideale muzikale invulling voor uw feest, partij, opening, bedrijfsfeest, borrel, verjaardag, bruiloft en festival. RAAK speelt zowel akoestisch mobiel als versterkt en put uit een groot repertoire. Houdt u van Nederlandse en Engelstalige pop, rock, rock & roll dan is RAAK het trio voor uw evenement. Naast pop biedt trio RAAK ook instrumentaal werk en heeft het trio een uitgebreid Kerstrepertoire! RAAK mengt zich met het publiek om er samen een mooi feest van te maken!

RAAK DE SFEER, IEDERE NOOT, NIET TE MISSEN, OP UW FEEST, HET IS ALTIJD RAAK

Bezetting

  • Paul de Graaf   – Gitaar en Zang.
  • Rob Stoop       – Accordeon en Zang.
  • Fred Snel – Contrabas en Zang.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven