Bandje voor de Sfeer

Bandje voor de Sfeer boeken? Bandje voor de Sfeer is er klaar voor! Ze staan te popelen om elk feest op de kop te zetten waarbij alle voetjes van de vloer komen en iedereen meezingt! Meer informatie over Bandje voor de Sfeer of andere coverband boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Bandje voor de Sfeer boeken bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Bandje voor de Sfeer?

Het is zo ver, Bandje Voor De Sfeer is er klaar voor! Ze staan te popelen om elk feest op de kop te zetten waarbij alle voetjes van de vloer komen en iedereen meezingt! De ervaren muzikanten hebben bewezen elke tent ondersteboven te zetten.

Tijdens de spectaculaire show komen de bekendste meezingers, vernieuwende medleys en knallende ballads voorbij waar bij op ieder tentfeest, pleinfeest, bedrijfsfeest en bruiloft gegarandeerd het dak eraf gaat. Maak het mee! sfeer, top muziek en entertainment op elk feest! Bandje Voor De Sfeer, dat zegt genoeg.

Bandje Voor De Sfeer bestaat uit:

Zang: Ruud Poll

Zang: Petra Blaauwgeers

Gitaar: Emile Salentijn

Bas: Roy Looper

Keys: Ronald Stegeman

Drums: Rogier Sellink

Bandje Voor De Sfeer boeken

Bandje Voor De Sfeer boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Bandje Voor De Sfeer neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Bandje Voor De Sfeer of als je meer informatie wilt over Bandje Voor De Sfeer en andere coverbands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven