Beatcrooks

Beatcrooks boeken?Beatcrooks boeken is van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen je festival compleet rampeneren! Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet! Met support van o.a. Stuk TV, Lange Frans, Bökkers, Dirtcaps en Kraantje Pappie, gaan deze gasten hard! Op deze pagina meer informatie met betrekking tot het boeken van  Beatcrooks.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Beatcrooks

Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet! Momenteel zitten de Beatcrooks achter slot en grendel voor het witwassen van confetti. Maar zij mogen binnenkort op verlof. tijdens dit verlof crashen ze ieder dik festival!

Beatcrooks boeken

Deze DJ act is genomineerd in oktober 2017 voor de ” best opkomende act” en hebben zij als klap op vuurpijl ook de felbegeerde vakjuryprijs van de Party Awards in ontvangst mogen nemen. Afgelopen jaren stonden Beatcrooks op festivals zoals o.a Dauwpop, Reurpop, Defqon, TT Assen. De Beatcrooks verzorgen een optreden van 1 x 60 minuten. De Beatcrooks combineren bekende melodieën en up-lifting sounds met dikke beats.

Feestdj’s zoals Beatcrooks, Lampegastuh, Dave Roelvink boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en de allerlaagste gages.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven