Feestnation

Feestnation boeken? ARE YOU READY TO #JOINTHENATION? Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek. Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation. Feestnation inhuren voor je feest? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor voor het boeken van de populairste artiesten, bands, dj’s en acts in Nederland.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
DJ Feestnation boeken Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Feestnation boeken

ARE YOU READY TO #JOINTHENATION?
Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek.

Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen.

The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Het is niet voor niks dat dit party duo nu draait op grote festivals als Freshtival, DEFQON 1 en Hockeyloverz.
Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten.

Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation

Feestdj’s zoals Feestnation, Lampegastuh, Buren van de Brandweer, Beatcrooks boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven