• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

BENR

BENR Boeken?

Meer informatie over BENR

Bart Maessen (27) en Robin Zomer (27) maken vanaf 2017 als duo muziek onder de naam BENR. Ze leerden elkaar ruim 14 jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden. Inmiddels zijn de mannen goed voor miljoenen streams en duizenden maandelijkse luisteraars op alle digitale platformen.

Het verhaal van dit duo begon als een jongensboek; Nadat Q-Music Dj Kai Merckx de BENR-versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast, dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben gevraagd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020. Maar helaas….door de gevolgen van de Corona-maatregelen spatte deze droom (tijdelijk) uiteen, Gelukkig staat het optreden nog steeds op de planning.

BENR op Q-Music

BENR maakt in samenwerking met Q-Music iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en het Algemeen Dagblad. Hiermee veroveren ze het internet en zijn ze inmiddels goed voor miljoenen streams en duizenden maandelijkse luisteraars op alle platforms.

BENR komt met nog meer nieuwe, eigen releases komen. Zo organiseerde het muzikale duo een meerdaags schrijfkamp in de wereldberoemde John Lennon & Yoko Ono suite. Hier is gewerkt aan nieuw materiaal met schrijvers en componisten met de grootste Nederlandstalige hits op hun naam.

BENR boeken voor je evenement

De muziek van BENR is voor elke setting een schot in de roos. Op een barkruk in je favoriete café, club, pleinfeest of festival, waar deze jeugdvrienden ook optreden, de shows zijn altijd verfrissend en vol energie. De covers van BENR zijn eigenzinnig, van deze tijd en voor iedereen herkenbaar.

Geen klakkeloze vertaling, maar een compleet nieuw nummer. Na het succes met The Script zijn ze klaar om jouw feestje naar een nieuw niveau te tillen. Waar de gelegenheid ook om vraagt; In akoestische live-setting, als tape-act, of met band, alles is mogelijk.

Prijscategorie: € 3000,- tot € 4000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie BENR

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Discotheek
  • Festival
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.