Ruth Jacott

Bent u op zoek naar een geweldige zangeres voor uw evenement of theatershow? U kunt Ruth Jacott boeken voor een heerlijke muzikale avond. Ruth combineert een geweldige zang, met een aansprekende uitstraling en de enorme ervaring die ze sinds 1986 heeft opgedaan. Ze won in dat jaar met het VARA-team de eerste prijs op het Knokke festival. Vervolgens werd Ruth Jacott bekend van haar hoofdrol in de musical CATS en speelde ze onder andere in A Night at the Cotton Club, in de rol van Dinah. Ruth Jacott boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ruth Jacott.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Ruth Jacott boeken zangeres Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Ruth Jacott

Na succesvolle theatershows en een Edison Jazz Award rijker beschikbaar voor besloten en openbare optredens.
De populaire zangeres Ruth Jacott heeft onlangs haar succesvolle One Woman Show “Simply The Best” afgesloten. In deze show bracht ze een muzikale hommage aan haar helden als Aretha Franklin, Beyonce, Tina Turner, Nina Simone, Diana Ross en Etta James.
Maar liefst 70 theaters werden aangedaan en elke show eindigde in een staande ovatie van het uitzinnige publiek.

Ruth ontving een Edsion Jazz Award voor haar album ‘A Tribute To Billy Holiday’. Al eerder ontving ze een Award voor de gelijknamige musical.

Ruth Jacott boeken

Direct Ruth Jacott boeken? Bel 088-4608000

Terug naar boven