• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

BLØF

Blof Boeken? Zoutelande
Foto credit: Set Vexy

Meer informatie over BLØF

BLØF groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland. Dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. In 2018 is het nummer ‘Zoutelande’ een regelrechte nummer 1 hit!

De band is uitermate geschikt voor optredens op festivals. Maar ook voor bedrijfsfeesten komt BLØF graag optreden, eventueel ook akoestisch. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het direct boeken van de band BLØF.

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens. Na 30 jaar heeft BLØF het vizier meer dan ooit op de toekomst gericht. De grootste band van Nederland grossiert in hits en weet al jarenlang een heel groot en divers publiek aan zich te binden. Live staat de band garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat. De show van de band BLØF is uitermate geschikt voor een personeelsfeest!

BLØF begon aan de opnames met een grote hoeveelheid liedjes voor het 12e studio album. “Zo divers, dat we ons afvroegen hoe we daar ooit een geheel van moesten maken”, vertelt bassist en tekstschrijver Peter Slager. “Maar we hebben die veelkleurigheid omarmd: het is geen rockplaat, geen balladplaat, maar een borrelende smeltkroes van sferen en stijlen.” De teksten op ‘Aan’ gaan veel over loslaten en vertrouwen hebben. “Nummers als ‘Ego’, ‘Controle’ en ‘Languit Vallen’ gaan over dingen uit handen geven, zoals wij de productie van deze plaat uit handen hebben gegeven.”

Op enkele nummers is de stem van Anneke van Giersbergen te horen. “Stiekem toch wel de beste zangeres van Nederland, volgens ons. Het zijn geen duetten, maar sommige nummers hadden een vrouwenklank nodig en Anneke is daarin een belangrijke toevoeging.” Anneke is ook te horen op ‘Hierheen’ en ‘Een wens blijft maar een wens’. ‘Wereld van verschil’ is een oproep tot verdraagzaamheid. Het nummer Zoutelande is de grootste hit van het 12e album geworden. Aan dit nummer heeft de Belgische zangeres Geike Arnaert meegewerkt.

In 2022 is een jubileum jaar voor de band, ze bestaan 30 jaar! Naast veel feesten zal er ook veel nieuwe muziek uitgebracht worden! De band is te boeken voor een spetterende show van 1 x 60 minuten.

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie BLØF

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Festival
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.