Boomerang

Coverband Boomerang boeken voor je evenement?  Met deze energieke coverband op je feest garanderen wij van Buro Voor Muziek gasten een spetterende beleving. Coverband Boomerang is de band die je boekt voor alle meezingers uit de jaren 80-90, en alle hits van nu. Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over coverband Boomerang.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
boomerang band boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

 Boomerang

What we give: 100 % muzikale energie, 6 gedreven performers waaronder een creatieve dj, een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele spetterende show, de lekkerste laatste hits!

De band Boomerang bestaat uit zes muzikale performers waaronder de prachtige zangeres Floor en geweldige zanger Jafeth en onder andere de rappende dj én toetsenist Jeroen.

Boomerang speelt alle hits uit de jaren 70-80-90, en de hits van nu. Unieke uitvoeringen van Kenny B’s hits “Parijs”, “Leon On” van Major Lazer en bijvoorbeeld Can’t stop the feeling,
De band zal het podium niet verlaten totdat iedereen in feeststemming is. Met deze instelling krijgen zij iedereen los en zetten zij de tent op zijn kop.  Het feestje begint immers op het podium.

 Band Boomerang boeken

Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek! Voor een avond vol meezingers kun je Boomerang boeken bij BVM- Buro Voor Muziek.

Boomerang zal in drie shows van ieders 45 minuten een fantastische avond verzorgen!

Wil je direct coverband Boomerang of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven