Alice DJ

Alice DJ boeken voor een optreden? ‘Better Off Alone’, ‘Back In My Life’ en ‘Will I Ever’ zijn een paar van de wereldhits van Alice DJ. Buro Voor Muziek is het artiestenbureau waar u alle 90’s artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken zoals de Vengaboys, Mental Theo, T-Spoon, Flamman & Abbraxas en uiteraard Alice DJ. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alice DJ.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Alice DJ 90's act boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Alice DJ

Eind jaren ’90 kon je geen club binnenlopen of radio aanzetten in Europa, Amerika of Azië zonder de hits van Alice Deejay te horen. ‘Better Off Alone’, ‘Back In My Life’ en ‘Will I Ever’ groeiden uit tot wereldhits.

In totaal verkocht Alice Deejay wereldwijd ruim 1 miljoen albums van ‘Who Needs Guitars Anyway?’.  Naast ‘Better Off Alone’, ‘Back In My Life’, ‘Will I Ever’ bereikten ook ‘The Lonely One’ en ‘Celebrate Our Love’ de hoogste regionen van de internationale hitlijsten.

In 2013 ging David Guetta aan de haal met de ‘killer hook’ uit Alice Deejay’s hit ‘Better Off Alone’. Dit resulteerde in de wereldhit ‘Play Hard’ én hernieuwde interesse voor Alice Deejay.

Sinds 2014 is Alice Deejay back in business met een nieuw(e) stem en gezicht. De Amsterdamse zangeres/DJ Ilona gaat samen met een danseres en MC/danser de bühne op onder de vernieuwde naam Alice DJ. De live/DJ-show is een mix van Alice Deejay hits en tracks anno 2017.

Alice DJ Boeken

Alice DJ is in te huren als tape act van 1 x 30 minuten. Een combinatie van 90’s artiesten boeken is ook mogelijk waardoor u een avondvullende show met 90’s artiesten heeft. Informeer vrijblijvend naar de allerlaagste kosten/beschikbaarheid bij het Buro Voor Muziek team>> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven