Charly Lownoise

Het duo Charly Lownoise en Mental Theo verkregen grote populariteit in het begin van de hardcore-tijd en daarna over de hele wereld met hun Happy Hardcore. Vele top-10 hits heeft dit duo gescoord zoals “Wonderfull Days” en “Stars”. Charly Lownoise is ook als DJ solo te boeken. Hij scoorde solo met “Charly Lownoise presents Starsplash– Wonderfull Days 2001”. Zijn stijl is te omschrijven als vrolijke Duitse hardhouse en beukende hardstyle. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van  Charly Lownoise.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Charly Lownoise boeken, 90`s DJ Charly Lownois boeken bij Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Charly Lownoise

Tot 1987 werden Charly’s tiener jaren gedomineerd door Disco en Italomuziek. Zijn muzikale richting veranderde toen hij voor de eerste keer House-music hoorde, tijdens een vakantie in Blanes, Spanje. Vanaf het moment van samenwerken met Mental Theo in 1992, ging het erg snel met de carrière van Charly Lownoise. Wie herinnert zich niet liedjes als: Wonderful Days, Stars, Hardcore Feelings, Your Smile en nog veel meer. Ruim acht jaar reisden Charly en Theo over de wereld om hun ‘Happy Hardcore’ geluid te verspreiden. Eind jaren negentig was Charly moe van de commerciële muziek en hij begon weer te experimenteren in zijn studio. Doel: het bouwen van een brug tussen Trance en Hardcore. Ze brachten een aantal tracks uit onder de naam ‘Deepack’. Een nieuwe stijl was geboren. Vandaag de dag is Hardstyle al bijna acht jaar een erg populaire stroming. Parallel was hij destijds mede-oprichter van de populaire Nederlandse ‘Bitte ein Beat!’  Naast zijn DJ-activiteiten is Charly sinds begin 2009 onder andere Zenmeditatie leraar op een school in Den Haag. Onder leiding van zijn leraar Raoul Destrée, mediteert hij sinds 1999 en volgde daarnaast intensieve trainingen in kloosters en abdijen in Nederland, België, Italië, Spanje en Frankrijk.

Charly Lownoise boeken

Charly Lownoise is solo in te huren voor een set van 1 x 60 minuten. Tevens op aanvraag mogelijk in combinatie met DJ Mental Theo. Informeer vrijblijvend bij Buro Voor Muziek naar de mogelijkheden > 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven