Mental Theo

Mental Theo boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle 90’s artiesten, bands (orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van jaren 90 artiest Mental Theo.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Mental Theo Boeken-90's Artiest-Act-Dj

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Mental Theo

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring. hij draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d’Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean en vele andere toppers. Party’s all around the world, van Australië tot de USA. Tevens live act van het jaar in Schotland in 1996. Theo werd eind jaren ’90 “DJ van het jaar” in Duitsland samen met Charly Lownoise.

Mental Theo is ook de creator van o.a. het welbekende concept Thunderdome dat nu door ID & T wordt gerund. Dit idee kwam in de tijd dat Theo werkzaam was bij Arcade als A & R Manager. Hij zette tijdens een A & R Meeting zijn platenkoffer op zijn kop en zei: “Dit gaan we versneld op cd zetten”.  De meeste aanwezigen moesten lachen aan tafel, ID & T lacht nog steeds.

Boekingen Mental Theo

Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren ’90. Met  o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore.. Eerste plaat van Charly en Theo samen was ‘Whole lotta Lownoise’ een gejatte AC/DC sample. Grootste hit was ‘Wonderfull Days’. Best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen plaatjes verkocht.

Theo staat bekend als de brutaalste VJ van Nederland. Ondertussen is ie ook nog overgestapt naar MTV. Naast de TV firma heeft Theo ook een eigen platenfirma ‘Patriott Records’ samen met zijn compagnon Marcel Theunissen.  Ook is Theo actief in het buitenland. Hij scoort er weer vette hits waaronder natuurlijk ‘Wonderfull Days 2001′ en ‘Stars 2002′. Duitse top producenten worden ingeschakeld om de clips te produceren. Viva heeft de clips op hoogste rotatie staan. Kortom het gaat weer loos!!!

Mental Theo inhuren

Het is Theo zijn droom om nog eens in een speelfilm te spelen. Eerder was hij te zien als ‘Macho Piet’ in het ‘Grote Sinterklaasverhaal’ en als ‘junk’ in een geflopte Nederlandse Cultfilm, dus wie weet waar we hem nog eens zien opduiken.

Naast alle bezigheden is Theo ook nog mede eigenaar van een aantal horecazaken in Mallorca. Iedere zomer is hij daar en kun je hem zien en horen draaien. Ook de tv-opnames van “Mental Theo On The Road” komen dan hier vandaan. Hij heeft veel gepresenteert op tv zoals bij het RTL programma motorXperience, Slam! Fm on tour, en Hard Attack!En Dit is nog maar enkel een greep van wat Mental Theo er allemaal nog bij deed!

MENTAL THEO SHOW BOEKEN

Back to the 90’s met Mental Theo! Naast zijn deejay-sets is de razendpopulaire dj vanaf nu ook als live act te boeken. De live act is een echte 90’s show waarin de grootste hits van Charly Lownoise & Mental Theo voorbij komen, maar ook andere knallers uit deze mooie jaren zullen de revue passeren.

De bühne act bestaat uit Mental Theo en een percussionist/MC.
Met hits als Wonderfull Days, Stars, Fantasy World en Hardcore Feelings is deze knallende show uitermate geschikt voor de grote 90’s evenementen!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven