De Boetners

De Boetners zijn er klaar voor! Klaar om met een eigen sound en veel rock ’n roll alle podia te bestormen. En dat is mooi! Deze Achterhoekse dialectband toont geen genade zal met een mix van eigen nummers en covers je trommelvliezen laten rinkelen. De heren hebben ondertussen al mooie dingen bereikt. Festivals als Huntenpop, het Høkersweekend en Høken in Toldiek hebben ze al aangedaan. Ook een eigen headline show in de DRU Cultuurfabriek. Ook maakte de band onderdeel uit van het televisieprogramma ‘Deurdonderen’ van Omroep Gelderland en RTV Oost.
Met twee albums op zak, diverse videoclips en 120+ optredens is de band energieker en gemotiveerder dan ooit om  een heavig feest neer te zetten!  Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de Boetners

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
De Boetners boeken Boerenrockband inhuren

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

De Boetners – uitgebreide biografie

14 juli was het weer zo wiet..

De Boetners zagen het daglicht als bezoekers van het Zwarte Cross Festival 2011. De afwezigheid van Eric Vreuls (crew) heeft zoveel inspiratie opgeleverd dat Kevin Raayman (zang en gitaar) en Koen Büttner (gitaar en achtergrondzang) besloten om er een nummer over te schrijven. ‘Woar is Eric?’ was een feit. Van het één kwam het ander..

Vanaf zomer 2013 werd het duo versterkt met Bram Kruijt (drums en achtergrondzang) en Alex Simons (basgitaar). Hier en daar werden er wat nummers uitgebracht waar onder ‘Goa Je Met (Noar Mien)’. Dit nummer leverde veel media-aandacht op bij o.a. Optimaal FM en bij Giel Beelen op 3FM. Dit gaf veel motivatie om aan de slag te gaan met een volledig album. De band heeft op 23 mei 2014 haar eerste album uitgebracht onder de titel ‘A-j Moar Schik Hebt’. Sindsdien speelt de band 40/50 keer per jaar in alle hoeken van de Achterhoek en omstreken. Onder andere Huntenpop, het Høkersweekend, Høken in Toldiek, een eigen theatershow in het Barghse Huus (‘s-Heerenberg) en de DRU Cultuurfabriek werden aangedaan. Ook heeft de band een aantal keer het voorprogramma gedaan van Bökkers en Boh Foi Toch.

Op 21 mei 2016 kwam het langverwachte tweede album van de band uit: ‘Heavig!’. Het album werd opgenomen in de studio van Hendrik Jan Bökkers. Het album bevat onder andere ‘Mien Brommer’ en titeltrack ‘Heavig!’. Het album wordt groots gepresenteerd met een eigen club-headline show in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. In een volle popzaal waren er ook gastoptredens van Alan Gascoigne (ex-Normaal) en Willem te Molder (Boh Foi Toch). Het album ‘Heavig!’ is te vinden via diverse kanalen waar onder YouTube, Spotify, iTunes e.d.

De Boetners maken nummers in hun moerstaal. Rock & Roll nummers in het Achterhoekse dialect. Grote inspiraties zijn dan ook Jovink & The Voederbietels, Normaal, Boh Foi Toch en internationale bands zoals AC/DC en Status Quo.

De Boetners zijn:
• Kevin Raayman (Zang, Gitaar)
• Koen Büttner (Gitaar, Achtergrondzang)
• Alex Simons (Basgitaar)
• Bram Kruijt (Drums, Achtergrondzang)

Direct De Boetners boeken? Neem contact op met Buro voor Muziek om De Boetners of een andere boerenrockband in te huren voor je evenement >> 088-460 8000

 Fotocredits: Marco Scheurink

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven