De Deurzakkers

Carnavalsact de Deurzakkers boeken voor een optreden ? “Het feest kan beginnen”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren” en natuurlijk de “Straussmedley”, om er maar een paar te noemen, zijn ultieme meezingers voor feestend Nederland. Met het succes van hun Hollandse hitmedley’s, waaronder “De Party Mix” en de feestmedley “C’est la vie” maken zij elk feest compleet, en dat het hele jaar door. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van carnavalsartiest De Deurzakkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Deurzakkers carnavalsartiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

De Deurzakkers biografie

De Deurzakkers zijn Willem van Schijndel en Clemens van Bracht. Het duo “De Deurzakkers” is een begrip in ons land als het gaat om het maken van feeststemming. Feesten en partijen zijn steevast een succes als Clemens en Willem op het podium verschijnen. Ook voor uw event of prive feest is het mogelijk om de Deurzakkers te boeken.

Het moet al gek gaan wil je geen nummer van de heren mee kunnen zingen. Het feest kan beginnen”, “Zak es lekker door”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren”, “Doe ze thuis de hartelijke groeten”, en “La-la-la van Strauss”, ook wel de “Straussmedley” genoemd, zijn liedjes die iedereen kent.

Naast deze hits zorgen de gezellige Hollandse medley’s uit hun repertoire voor een geweldige sfeer tijdens de optredens.

“Feest in de tent” is en blijft het uitgangs­punt van “De Deurzak­kers”. Het hele jaar door gaan de optredens door en …………… zodra hun lijflied “Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen” wordt ingezet is het overal feest.

De Deurzakkers boeken

“Het feest kan beginnen”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren” en natuurlijk de “Straussmedley”, om er maar een paar te noemen, zijn ultieme meezingers voor feestend Nederland. Met het succes van hun Hollandse hitmedley’s, waaronder “De Party Mix” en de feestmedley “C’est la vie” maken zij elk feest compleet, en dat het hele jaar door. De Deurzakkers: “Het feest kan beginnen!”

Direct de Deurzakkers boeken? Bel dan Buro Voor Muziek 088 4608000

Terug naar boven