De Dikdakkers

Dikdakkers boeken voor een optreden ? Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers. De show van de Dikdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek. “Het Vliegerlied”, “Hobbelpaard” en de hit “Cowboys & Indianen” zijn slechts een kleine greep uit het grote repertoire. Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle carnavalsartiesten kunt inhuren. Zoals de Snollebollekes, Alpenzusjes, Lawineboys en vele andere carnavalsartiesten. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van carnavalsact de Dikdakkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
De Dikdakkers Boeken zangers zanggroep zangduo Cowboys en Indianen

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Dikdakkers

Anton en Hans vormen al jaren het feest duo de Dikdakkers. Optredens van de Dikdakkers is 100% feestgarantie door interactie met het publiek. De mega hit Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied zijn slechts een kleine greep uit het repertoire.

De titel van het Album “Oef Oef” is gelinkt aan de  uitgekomen single “Oef”. Op het album staan alle tracks van de Dikdakkers plus een aantal bonus tracks in het kader van Oranje.

Boekingen Dikdakkers

Begin voorjaar 2012 verscheen de nieuwe Oranje kraker voor het EK voetbal in Polen/Oekraine. Speciaal voor deze gelegenheid lieten de Dikdakkers de Peugeot RCZ in oranje folie zetten, “Wij hopen hiermee veel kilometers te mogen maken richting het oostblok en wellicht nemen we de Olympische Spelen in Londen nog even mee”.

Hun meest actuele hit die opgenomen is met het carnaval van 2013 in het vizier, is getiteld: “Bobsleelied”. Een aanstekelijk nummer dat het in elke winterse feestperiode zeer goed zal doen! De single levert de heren in ieder geval de nodige publiciteit op, zowel de Panorama en de Telegraaf wijden een artikel aan de heren

Voor de kinderen zijn er spannende interactieve kindershows, De Snappie Kidz Show en de Cowboys & Indianen Kidz Show. In de periode rondom Sinterklaas is er een speciale show, het Pepernotenfeest!

Een optreden van de Dikdakkers is een feest voor jong en oud.

De Dikdakkers zijn te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

Direct De Dikdakkers boeken? Neem dan contact op 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven