Die Geile Madeln

Oktoberfeest act Die geile Madeln boeken? Op zoek naar een spontane act voor uw oktoberfeest, festival, personeelsfeest  of ander evenement? De dames van Die Geile Mädeln weten hoe ze anno 2018  een echt schlagerfeest moeten bouwen! Weg met de taaie Dirnls en hop in die tiroler hotpants! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Geile Madeln.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Die Geile Madeln oktoberfeestartiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Die Geile Madeln boeken

In rap tempo komen alle “Geile” Schlager/ Apres ski hits voorbij waaronder, Dicke Titten Kartoffelsalat, Atemlos Durch die Nacht, Nur noch die Schuhe an,  Wir wollen Feiern, maar  natuurlijk mogen ook de echte hosklassiekers zoals Fiesta Mexicana en  Rosamunde niet ontbreken!

Boekingen van Die Geile Madeln

De dames zingen alles live en meerstemmig en.. ze zijn altijd in voor een geintje dus wie weet waar de avond eindigt.. Die Geile Mädeln 100% stimmung und spaß!!

De dames van Die Geile Madeln verzorgen een tape act van 1 x 30 minuten. Die Geile Madeln snel en exclusief boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven