KaramBAM!

KaramBAM! Boeken voor een optreden? Vindt hier de meest actuele informatie over de band KaramBAM!

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
KaramBam boeken. Boek Karambam nu bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn KaramBAM!?

KaramBAM! treedt de band zo’n 75 á 80 keer per jaar op. Het is daarmee één van de meest gevraagde coverbands van Nederland. Waar ze ook komen, ze zetten de hele boel finaal op de kop!

Met diverse originele medleys houdt KaramBAM! het tempo er goed in. Steekwoorden van de show zijn: flexibiliteit, humor, enthousiasme, interactie met het publiek. Dit alles gekoppeld aan een enórme repertoire kennis, maakt dat het een feest wordt om nooit te vergeten!

Feesttent

Een mega energiek PowerTrio die van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!! Geen voorgekauwde setlist, maar puur op gevoel én supersnelle improvisatie! Een oneindig repertoire met rappe interactie, das KaramBAM!

KaramBAM! boeken

Direct allround feestband KaramBAM! boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven