DJ Korsakoff

DJ Korsakoff, girls do it better!
DJ Korsakoff, oftewel Lindsay, maakt en draait melodieuze hardcore. Haar eerste release op het bekende Third Movement label, “Separated World”, werd meteen een grote partyhit. Ook de opvolgers, “Tamara” en “My empty bottle” deden het ook erg goed in Italie, Duitsland, Spanje en Nederland. Deze hardcore, die toegankelijk is door de mooie melodieen, en haar prachtige looks, zorgen voor een sensatie achter de draaitafel.

DJ Korsakoff boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands (orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Korsakoff.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
DJ Korsakoff boeken female dj

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie DJ Korsakoff

DJ Korsakoff, oftewel Lindsay van der Eng, maakt en draait melodieuze hardcore. Veel mensen denken dat in een letterlijk keiharde mannen wereld een vrouw haar hoofd niet boven water kan houden… Als er een deejay is die het tegendeel bewezen heeft, is dat wel de populairste vrouwelijke deejay van het moment, DJ Korsakoff.

Wekelijks staat zij haar “mannetje” voor duizenden bezoekers van clubs in binnen en buitenland. Met haar draaitechniek, enthousiasme en betoverende looks weet zij het hoofd van menig muziek liefhebber op hol te brengen. Buiten het club circuit vinden wij Korsakoff regelmatig op grootschalige evenementen als de Loveparade in Duitsland, Masters of Hardcore in de Brabanthallen, Thunderdome in de Jaarbeurs Utrecht en Bassleader in de EXPO hallen te Gent.

Ook media optredens mijdt deze artieste niet, haar spetterende fotoshoot en interview in de FHM Nederland en FHM Duitsland plus de tv optredens bij programma’s als Spuiten en Slikken BNN en De Dagrand op TMF maakte een verpletterende indruk bij dance liefhebbend Nederland.

Natuurlijk maakte het grote publiek kennis met Korsakoff nadat zij tezamen met Dj Outblast de best bekeken videoclip “Unleash the Beast” op The Box ooit uitbracht. Maar zij heeft niet stil gezeten! Het mixalbum onder de noemer Outblast & Korsakoff – Face to Face lag begin 2007 in de winkels. Verder zal zij in maart 2008 haar nieuwe album op de markt brengen.

Korsakoff, girls do it better!

Direct DJ Korsakoff boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven