• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

DJ Dune

DJ Dune 90 act boeken

Meer informatie over DJ Dune

DJ Dune boeken voor een optreden? Op deze pagina vind je  de meest actuele informatie over 90’s dj Dune. Tegenwoordig is Dune te boeken als DJ-act van 1x 60 minuten.

Tijdens de happy hardcore en rave-rage in Nederland heeft Dune een aantal grote hits gehad. Vooral “Hardcore Vibes”, “Can’t Stop Raving”, “Rainbow to the stars” en “Hand in Hand” haalden hoge noteringen in de Nederlandse Top 40. Alle populaire 90’s artiesten zoals Dune, 2 Unlimited, T-Spoon, Paul Elstak, Mental Theo en vele anderen boek je snel en betrouwbaar bij Buro voor Muziek.

Mega hits als, “Hardcore Vibes”, “Can’t Stop Raving”, “Rainbow to the stars” en “Hand in Hand”!

Dune is een Duitse muziekgroep. Ze maken vooral een mix van techno en rave met een vleugje hardcore house. De formatie is opgericht door dj Oliver Froning en producers Jens Oettrich en Bernd Burhoff.

Dune heeft sinds 1995 verschillende zangeressen gehad: Verena von Strenge, Vanessa Hörster en Tina Lacebal. Verena von Strenge is de bekendste van de drie zangeressen. Zij zong in de hoogtijdagen van Dune de tekst van liedjes. Aanvankelijk was ze achtergronddanseres, maar voor het nummer “Are You Ready To Fly” mocht ze optreden als zangeres. Tijdens de happy hardcore en rave-rage in Nederland heeft Dune een aantal grote hits gehad. Vooral “Hardcore Vibes”, “Can’t Stop Raving”, “Rainbow to the stars” en “Hand in Hand”, daarmee haalden ze hoge noteringen in de Nederlandse Top 40.

Zelfs tot op de dag van vandaag vult DUNE de dansvloeren van clubs en festivals zoals Tomorrowland, Defqon.1, Mayday, Nature One, HTID, Parookaville, om er maar een paar te noemen, over de hele wereld met dit unieke geluid.

Op evenementen van Moskou naar Polen, Amerika naar Sydney, Berlijn naar Amsterdam, de mensen zijn nog steeds gek op hun energieke en opwindende geluid.

Prijscategorie: € 2000,- tot € 3000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie DJ Dune

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.