DJ Tim Little

In de speciaal voor hem ontworpen TIMTOWER (een torentje compleet met draaitafels en verlichting) verschijnt de kleinste DJ van Europa om straks met jullie een groots feest te gaan bouwen.
DJ TIMMIE (1.25 meter) bedient zijn publiek van alle muziekstijlen, zolang het maar ten goede komt aan het feestje. Of het nou Nederlandstalig, 80-ties/90-ties, ApresSki, Techno, Happy Hardcore of Dance is, hij draait het en wil maar 1 ding: PARTY !!

DJ Timmie boeken voor een optreden? BVM – Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) Dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Tim Little.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
DJ Tim Little boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie DJ Timmie

Met het draaien onder de naam The Popcornking begon Tim Groetelaers medio 2004 zijn muzikale carriere als DJ. In een later stadium veranderde hij zijn naam naar DJ Tim Little, maar omdat iedereen hem maar Timmie bleef noemen is dat uiteindelijk de titel die hij zichzelf heeft gegeven.
DJ Timmie, dat is de naam die het beste bij hem past. In de loop van de jaren draaide hij in allerlei soorten gelegenheden van discotheken (in binnen- en buitenland) tot feesttenten, bij bedrijfsuitjes, verjaardagsfeesten en ga zo maar door. Hij bracht zelfs een aantal singles uit, waarvan “Heartbeat”, “Mind Your Step”, “Crazy”, “Hé lekker ding” en “Diese Faust”  de meest bekende zijn.

DJ Tim Little boeken

Je kunt DJ Tim Little op twee manieren boeken:

DJ Timmie

DJ Timmie bedient zijn publiek van alle muziekstijlen, zolang het maar ten goede komt van het feestje. Of het nou Nederlandstalig, 80-ties/90-ties, ApresSki, Techno, Happy hardcore of Dance is, hij draait het en wil maar 1 ding: PARTY !!!!!

DJ Timmie Tirol

DJ Timmie Tirol is een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. ‘Ich bin wie du’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’…het komt allemaal voorbij!

Direct DJ Timmie boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven