Dries Roelvink

Dries Roelvink boeken voor een optreden ?  Dries Roelvink zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment! BVM – Buro voor Muziek is het artiestenbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dries Roelvink.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Dries Roelvink boeken inhuren zanger burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Dries Roelvink

Op nieuwjaarsdag 1959 werd in ’t hartje van de Jordaan Dries Roelvink geboren, als zoon van een voetbaltrainer en een zangeres. Moeder, Alie Roelvink maakte in die tijd veel platen met oa. Willy Alberti en Johnny Jordaan. Dries sr. was in die tijd voetbaltrainer van de Amsterdamse club Herenmarkt. Dries jr. volgde zijn vader in zijn voetsporen, en voetbalde 10 jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract.

Dries Roelvink boeken

Tijdens zijn voetbal carriere zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen. Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende’Shorts of Londen’ en kwam als winnaaar uit de bus. Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Negen CD albums, twee DVD’s en vierendertig single’s heeft hij tot nu toe op zijn naam staan. Mede door zijn ruime stembereik, {ruim 2 octaaf} en zijn brede reportoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis.

Boekingen van Dries Roelvink

Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, gaat hij voor een geslaagde avond! Wat kan een mens veranderen…!

Tegenwoordig zijn de familie Roelvink te volgen in de reality serie “de Roelvinkjes”. Zoon Dave Roelvink is een bekend model en DJ.

Dries is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten. Ook heeft Dries een speciale gage voor kleine gezelschappen. Hierdoor is het inhuren van zanger Dries Roelvink betaalbaar!

Wilt u direct Dries Roelvink boeken? Bel dan 088 4608000 of vul het contact formulier in.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven