Thomas Berge

Thomas Berge de zanger met de mooiste stem van Nederland, een optreden is een garantie voor 100% beleving! Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten,bands,dj’s kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Thomas Berge.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Thomas Berge zanger boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Thomas  Berge

Thomas is zolang hij zich kan herinneren bezig met muziek en met zingen in het bijzonder. Op 11- jarige leeftijd doet hij auditie bij een musicalgezelschap en wordt prompt aangenomen. Studio One Records – spot als eerste zijn sterrenuitstraling. Thomas wordt uitgenodigd om een demo te maken. Dit blijkt later het begin van Thomas’ carrière als zanger.

In 2003 vormt Thomas Berge het speerpunt van een mega marketingcampagne voor een van Europa’s grootste postorderbedrijven. Resultaat 800.000 verkochte geluidsdragers en 11 platina Cd’s.

Het is de start van een glanzende carrière. Gedurende het jaar 2006 zorgen de releases van 3 succesalbums, 3 thema-D.V.D.’s en de uitzending van twee prime-time TV-specials voor de bevesting van Thomas’ populariteit.
Hij is vervolgens in elke tv-show een graag geziene gast. Thomas wordt in deze periode meerdere malen onderscheiden met diverse populariteitsprijzen, waarvan de “Zilveren Harp” – de belangrijkste vakonderscheiding op het gebied van lichte muziek in Nederland – het hoogtepunt vormt.

Zanger Thomas Berge inhuren

In het jaar 2007 vindt de populariteit van Thomas zijn weerklank in een eigen real-life soap. Ook Thomas’ deelname aan programma’s als “Sterren dansen op het ijs” en “Just the two of us” benadrukken zijn sterrenstatus en zijn jeugdige veelzijdigheid.

Als logisch vervolg op een aantal hitsingles maakt Thomas in maart 2008 de stap naar de grote concertpodia. Levend bewijs hiervoor is de live TV -registratie van een volledig uitverkochte concertcyclus in de Heineken Music Hall. Ten overstaan van een uitbundig en enthousiast publiek oogst Thomas hier lovende kritieken van zijn publiek en van de Nederlandse vakpers.

Met de hitsingles “Zonder Jou” en “Ieder Moment” bereikt Thomas vervolgens topposities in de charts. Maar de ultieme bekroning volgt in de vorm van twee Nummer 1 Hits waaronder de hitsingle “Kon ik maar even bij je zijn”, waarmee hij in de eerste serie van het TROS programma “De Beste Zangers van Nederland” een onuitwisbare indruk achterlaat. Het jaar 2009 wordt hiermee op een fantastische wijze afgesloten.

In 2009 etaleert hij ook zijn maatschappelijke betrokkenheid door het officiële ambassadeurschap van CliniClowns te aanvaarden. Hij zet zich sindsdien op de meest uiteenlopende manieren in voor het wel en wee van ernstig zieke kinderen.

Het jaar 2010 brengt de releases van de succesvolle singles “Ik vertrouw je niet meer” en “Niets te veel” die beide hoge posities in de charts weten te bereiken. Dit jaar kenmerkt zich verder door een serie aansprekende live optredens. Absoluut hoogtepunt is Thomas’ optreden in de Toppers In Concert, maar ook zijn verpletterende performance tijdens de live show in Carré t.b.v. de 50e verjaardag van René Froger maakt diepe indruk. Thomas’ vocale veelzijdigheid en zijn muzikale inlevingsvermogen komen verder perfect tot uiting in zijn verbazingwekkend goede vertolkingen van een aantal klassieke titels in de Mattheus Masterclass.

Tijdens de paasperiode van 2011 wordt het optreden van Thomas Berge in het mega event The Passion, waarin hij naast zijn zangkwaliteiten ook zijn acteerkwaliteiten kan tonen, fantastisch ontvangen. In deze periode released Thomas ook zijn nieuwste single “Mijn Woord”, waarmee hij als een komeet de hitlijsten beklimt.

Medio augustus 2011 de release van het album 1221 en vervolgens de single Mijn Woord.

2013, Thomas is vader geworden en is muzikaal een andere richting ingeslagen, en met succes!

De single ” Alleen omhoog” schiet de hitparade in. Thomas zegt zelf hierover: ” Het is een heel krachtig lied en staat voor een nieuwe start, een nieuw begin”.

De single “Alleen omhoog” staat op ondertussen alweer het tiende album van Berge, genaamd Berge Verzet.

Thomas Berge boeken

Anno 2017 is zanger Thomas Berge nog een graag geziene gast in feesttenten, op bedrijfsevents, bruiloften, dorpsfeesten en kermissen.

Thomas Berge is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten of live met band voor 60 minuten.

Direct Thomas Berge inhuren voor je feest? Neem dan contact op  088-460 8000 of vul het formulier op deze pagina in.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven