Openingsact Flying Drums

Deze act is bijzonder spectaculair! 2 of 3 Drummers vliegen door de lucht, inclusief acrobatische salto’s en ondersteunt door heftige, overdonderende, filmische muziek. De bewegingen van de snelle lieren zijn geprogrammeerd en sluiten perfect aan op de muziek en de virtuoze bewegingen van de drummers.

Met de meest indrukwekkende visuele speelstijlen, de grootste trommels en de meest energieke spelers verzorgt Flying Drums een onvergetelijke act van wereldklasse! Naast de Air Drummers is optioneel de talkodrumming toe te voegen tot de act. Dit zijn drummers op het podium of in de zaal om de act meer dimensies te kunnen geven. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Flying Drums.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Ontdek de wonderen van de Flying Drums

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Flying Drums

Flying Drums is een internationale slagwerkgroep die in zijn 40 jarig bestaan zijn sporen verdiend heeft over de gehele wereld. Zowel op het vlak van avondvullende theatervoorstellingen, bedrijfsevenementen als workshops.
De combinatie van Japans, Afrikaans, Braziliaans en westers en de cross-overs met o.a. DJ’s, zangeressen, acrobatisch theater, Kinetic Painters, vechtsporters en orkesten maakt ons uniek in de wereld.

Drums

Flying drums beschikt over een uitzonderlijk instrumentarium. Naast het uitgebreide arsenaal aan unieke Afrikaanse drums bezitten wij het grootste Japanse trommel instrumentarium van Europa.
De grootste trommel, de Okedo ODaiko, heeft een diameter van bijna 2 meter en is 2.55 meter diep! Deze trommels zijn een absolute meerwaarde voor uw evenement. Buro Voor Muziek informeert u graag naar de mogelijkheden tot het boeken van Flying Drums.

Enkele Japanse drumstijlen:
Miyake: Miyake wordt gespeeld op Chichibu-daiko’s. Visueel spektakel. De Chichibu-daiko’s worden bespeeld met karate-achtige bewegingen, opzwepend met kracht en agressieve passie, snel, hard en doordringend geluid.
Odaiko: De Okedo-Odaiko (de allergrootste buiten Japan! Met een diameter van 2m.) kan aan weerszijden worden bespeeld. Het doordringende donkere geluid overdonderd, is dreigend en mysterieus, in combinatie met schel klinkende belletjes een imposante en opzwepende act.

Flying Drums openingact boeken

Flying Drums als openingsact boeken en wij garanderen u dat u een onvergetelijk spektakel krijgt. De tijdsduur bedraagt afhankelijk van type show 5-11 minuten.

Direct deze openingsact boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven