• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Openingsact Flying Drums

Flying-Drums boeken

Meer informatie over Openingsact Flying Drums

Deze act is bijzonder spectaculair! 2 of 3 Drummers vliegen door de lucht, inclusief acrobatische salto’s en ondersteunt door heftige, overdonderende, filmische muziek. De bewegingen van de snelle lieren zijn geprogrammeerd en sluiten perfect aan op de muziek en de virtuoze bewegingen van de drummers. Met de meest indrukwekkende visuele speelstijlen, de grootste trommels en de meest energieke spelers verzorgt Flying Drums een onvergetelijke act van wereldklasse! Naast de Air Drummers is optioneel de talkodrumming toe te voegen tot de act. Dit zijn drummers op het podium of in de zaal om de act meer dimensies te kunnen geven. Op deze pagina vind je  meer informatie met betrekking tot het boeken van Flying Drums.

Flying Drums is een internationale slagwerkgroep die in zijn 40 jarig bestaan zijn sporen verdiend heeft over de gehele wereld. Zowel op het vlak van avondvullende theatervoorstellingen, bedrijfsevenementen als workshops. De combinatie van Japans, Afrikaans, Braziliaans en westers en de cross-overs met o.a. DJ’s, zangeressen, acrobatisch theater, Kinetic Painters, vechtsporters en orkesten maakt ons uniek in de wereld. Flying drums beschikt over een uitzonderlijk instrumentarium. Naast het uitgebreide arsenaal aan unieke Afrikaanse drums bezitten wij het grootste Japanse trommel instrumentarium van Europa. De grootste trommel, de Okedo ODaiko, heeft een diameter van bijna 2 meter en is 2.55 meter diep! Deze trommels zijn een absolute meerwaarde voor uw evenement. Buro Voor Muziek informeert u graag naar de mogelijkheden tot het boeken van Flying Drums.

Enkele Japanse drumstijlen:
Miyake: Miyake wordt gespeeld op Chichibu-daiko’s. Visueel spektakel. De Chichibu-daiko’s worden bespeeld met karate-achtige bewegingen, opzwepend met kracht en agressieve passie, snel, hard en doordringend geluid.
Odaiko: De Okedo-Odaiko (de allergrootste buiten Japan! Met een diameter van 2m.) kan aan weerszijden worden bespeeld. Het doordringende donkere geluid overdonderd, is dreigend en mysterieus, in combinatie met schel klinkende belletjes een imposante en opzwepende act.

Flying Drums openingact boeken

Flying Drums als openingsact boeken en wij garanderen je dat je een onvergetelijk spektakel krijgt. De tijdsduur bedraagt afhankelijk van type show 5-11 minuten.

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Openingsact Flying Drums

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Receptie
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.