• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Christian Farla

Christian-Farla boeken

Meer informatie over Christian Farla

Christian Farla is één van de beste illusionisten van dit moment.
Onderscheiden met 2 Internationale IMS Merlins Awards voor “Magicians of the Year” & “Magicshow of the Year” , 5 internationale theatertournee’s, 3000 shows in Duitsland, 500 shows in Frankrijk & 10 miljoen YouTube views en zijn TV optredens met totaal 50 miljoen kijkers behoort hij tot de absolute wereldtop op het gebied van magic & illusieshows. Een performer van het allerhoogste niveau en een rasartiest uit een artiestenfamilie. Spectaculair, trendy en razendsnel, zo kan de illusionist Christian Farla het best worden omschreven.

Na de middelbare school reist hij in zijn grote vakanties mee met het circus. Hier leert hij de fijne kneepjes van het artiestenvak. Na zijn diensttijd leert hij in 1992 tijdens een optreden de sexy danseres Bianca van den Ende kennen. Samen groeit de liefde voor magie.Een nieuw illusionisten duo ontstaat in showbizzland. De komende jaren worden zij volop met hun illusie show geboekt voor bedrijfsfeesten, productpresentaties en openbare evenementen. Sinds deze samenwerking zijn ze onafscheidelijk. In 1993 wordt het duo Nederlands Kampioen Illusie tijdens het Nederlands Kampioenschap Magic in Zwolle. In 1996 tekenen zij hun eerste grote contract bij Joop van den Ende Evenementen. Ze verzorgen talloze illusie shows  in Aalsmeer.

In 1999 en 2001 wordt er wederom een 1ste prijs behaald tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Magic. In 2002 staan zij ruim 80 keer op de planken tijdens de Zonnebloemtournee met zanger Bill van Dijk. Hier worden zij gespot door Frank Wentink. Hij biedt het duo een  contract aan in zijn dinner show in studio 21, Hilversum.

Daar groeit het duo letterlijk uit tot een wereld act. De directie van de Efteling ziet in het duo de opvolgers van Hans Klok als magiërs in hun ‘Wonderlijke Efteling Show’. Samen met Frank Wentink worden er nieuwe illusie acts ontwikkeld voor dit megaproject van 7 maanden, 7 dagen per week. De creatieve inbreng heeft meteen resultaat. De show wordt internationaal bekroond met de IAAPA Big E Award 2003 voor de beste attractiepark show ter wereld.

Met een gezamenlijk aantal van ruim 2000 shows  bereiken Christian Farla en Bianca in tweejaar tijd een razend enthousiast miljoenenpubliek. Het wereldberoemde illusionisten duo Siegfried en Roy nodigt in 2005 het illusionisten duo uit voor een optreden in Las Vegas. De illusieshow wordt met extra assistentes en showgirls uitgebreid. Christian’s nieuwe act ‘The Switch’ gaat in première in Las Vegas. Gast in het publiek David Copperfield is bijzonder onder de indruk van het optreden van Christian. Hij verleent Christian de exclusieve performance rights voor enkele van zijn illusie acts. Met deze superdeal in de pocket start de voorbereiding voor een Nationale theatertournee. 20 succesvolle shows volgen. In 2006 haalt Christian de wereldpers als de I.M.S. te New York hem als eerste Nederlandse illusionist bekroond met de Oscar van de magie. De Merlin Award Magician of the Year.

Talloze Nationale en Internationale tv optredens volgen. Inmiddels heeft Christian Farla zijn naam als master illusionist in de internationale showbizz met nadruk gevestigd. Hij behoort thans tot de wereldtop als het gaat om illusie shows.

Christian is een gelouterde Master Illusionist, met shows all over the world.

Prijscategorie: € 7500,- tot € 10000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Christian Farla

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Receptie
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.