Frank van Etten

Nederlandse volkszanger Frank van Etten boeken voor een optreden? Frank van Etten is landelijk bekend geworden met de single “Leef als een Zigeuner”. Voor een show vol heerlijke meezing repertoire boek dan zanger Frank van Etten. Op deze pagina vindt u meer informatie over het inhuren van volkszanger Frank van Etten.

Direct Frank van Etten boeken, bel dan 088-460 8000 of vul het formulier op deze pagina in.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Frank van Etten boeken. Boek nu Frank van Etten bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Frank van Etten – volkszanger

Zanger Frank van Etten brak door bij het grote publiek met zijn hit “Leef als een Zigeuner”in 2018. Daarnaast speelde hij zich in de kijker met zijn deelname aan het succesvolle SBS programma Bloed,Zweet en Tranen. Hierna kende hele Nederland Frank van Etten. Daarna scoorde hij maar liefst drie top 10 hits. In 2018 was het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière. Frank heeft zich helemaal gefocust op zijn muziek zowel qua zang als qua producer.

Leef als een Zigeuner hit

Frank bracht de afgelopen jaren al diverse albums en singles uit. Zo schreef hij de singles “Jij bent niet meer de man van toen”, Äls je lacht”, “hoe zal ’t zijn”. Ook nummers zoals “Hoe zal het zijn”, Ïk wil met je dansen”en Ïk sta in lichterlaaie” wordt in het hele land meegezongen. Eind 2018 brengt volkszanger Frank van Etten het nummer “Huisje op wielen”uit en echt tout Nederland kent de sympathieke zanger.

Daarnaast is hij producer en schrijft hij voor zichzelf, maar ook voor aanstormend en bekend muzikaal talent.  2019 beloofd een fantastisch jaar voor Frank van Etten te worden!

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

bekijk ook eens:

Terug naar boven