Full House Coverband

Full House Coverband boeken? Full House Coverband neemt je mee in een onvergetelijke tour met de beste oldies, dansklassiekers en all time hits in een geheel nieuw jasje en met unieke, eigen sound. Meer informatie over Full House Coverband of andere coverband boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Full House Coverband boeken bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Full House Coverband?

Dit is de pure poldersound die je nog niet gehoord hebt: maak kennis met Full House Coverband! Zij nemen je mee in een onvergetelijke tour met de beste oldies, dansklassiekers en all time hits in een geheel nieuw jasje en met unieke, eigen sound! Een ‘rollercoaster ride’ van snerpende gitaren, pittige piano’s, denderende drums en haarzuiver stemgeluid maken dat je maar beter in goeie conditie kan zijn, want het is knallen met Full House! De daverende medleys en interactie met jou als publiek maken dat wij niet op het feestje staan, maar dat we samen het feestje zijn.

Samenstelling

Onze wortels liggen in de polder, waar het talentvolle gepingel per ongeluk in 2011 begon. Paul werd zingende drummer omdat ie zelf een Drumstokkie was en Stan, omdat hij nooit gitaarles heeft gehad, speelt de basgitaar op puur talent. De gitaar wordt bespeeld door de muzikale motorsleutelaar Sander, die van een carburateur nog een harp weet te maken. Mag er nog gezongen worden? Jazeker! René, die tevens de gitaar bespeelt, vult met zijn sprankelend stemgeluid de zalen samen met ‘grazioso’ Marieke en de charmante Nienke (ook toetsenist), die overigens als enige wél het conservatorium heeft gedaan. Dit jonge en ambitieuze ensemble heeft al menig feest of festival achter hun naam staan, zoals het Pieperfestival, NOPPOP, Dancing Bruins en is nog láng niet waar ze moeten zijn, want jouw feestje is nog niet geweest. Zullen we vast boeken?

Full House Coverband boeken

Full House Coverband boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Full House Coverband neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Full House Coverband of als je meer informatie wilt over Full House Coverband en andere coverbands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven