Harten 10

De aanpak van Harten 10 is authentiek: singletjes op vinyl en veel persoonlijk contact met de piratenzenders en hun fans. Dit heeft geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Harten 10.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Harten 10 duo boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Harten 10

HARTEN 10 bestaat uit Martien Ekkelenkamp geboren op 8 januari 1970 en wonende in Ankum, en Tineke Willems geboren op 1 oktober 1980 in Den Ham (ov) en nu wonende in Dalfsen. Martien komt uit het duo Ekkel & Kleppie. Zij hebben samen 3 single’s uitgebracht, De Goudenregenboog, Rechtvooruit en Zomergeluid. Tineke heeft 2 single’s uitgebracht, in 2007 Geef mij de avond, en echte Liefde. En in 2008 Dan denk ik aan jou.

In 2008 bij de single presentatie van het duo Ekkel en Kleppie, zijn ze elkaar toevallig tegengekomen. En zo kwam Martien op een idee om een duet op te gaan nemen. Zo gezegd zo gedaan. Ze zijn aan het oefenen gegaan, want het komt natuurlijk niet zo uit de lucht vallen. Het eerste duet is geschreven door Andre Ekkelenkamp, en is geproduceerd bij Edwin van Hoevelaak. Het duet heet GELEEND. Harten 10 Duo  zijn zeer verrast door het verbluffende resultaat van het liedje.

Al karakteriseert hun muziek een wat meer Nederpop-achtig geluid, er klopt toch een echt piratenhart in het duo Harten 10. Ze zijn  een zeer geliefd duo op de vele Mega Piraten Festijnen waar ze de boel met flair en enthousiasme op de kop zetten. Maar daarentegen zijn de kleinschaligere optredens hen net zo lief. Ze houden ervan om dicht bij hun fans te staan. Ze zoeken dan ook na hun optreden, wanneer hun agenda dit toe laat, de fans op in de zaal.

De aanpak van Harten 10 is authentiek: singletjes op vinyl en veel persoonlijk contact met de piratenzenders en hun fans. Dit heeft geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens.

Harten 10 Duo boeken

April 2010 kwam het  album uit. Met veelal bekende tekstschrijvers is dit een super leuk album geworden. Van dit album komt ook de nieuwe single Wat is mooier geschreven door Henk wijngaard. Afgelopen september kwamen we met een geheel nieuw nummer, welke het nog steeds goed doet. Ook hebben wij een kerstnummer opgenomen. ‘ Met kerst wil ik bij jou zijn..’

Kortom, We hopen u dan ook te kunnen verrassen met een nieuw fris duo. HARTEN 10.

Direct en exclusief Harten 10 boeken voor je feest, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven