Havenzangers 2.0

De Havenzangers 2.0 boeken

Als ex-Havenzanger weet Willem Mulder als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Daarom startte hij, samen met zoon Wesley, na het uiteenvallen van de Havenzangers het nieuwe feestduo Mulder & Mulder. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van feestact De Havenzangers 2.0.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Havenzangers carnavalsartiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Havenzangers 2.0 (Mulder en Mulder)

Vanaf 2015 gaat het duo Mulder en Mulder verder onder de naam Havenzangers 2.0. Dit in reactie op de vele vragen die het publiek tijdens optredens aan Mulder en Mulder stelden. Zingen jullie nog wat van de Havenzangers? Willem, jij bent toch één van de Havenzangers, dus waarom heten jullie dan niet zo?

Nog even de geschiedenis.

Willem Mulder maakte meer dan 25 jaar deel uit van de Havenzangers. Na het uiteenvallen van het oorspronkelijke duo startte hij met zijn zoon Wesley een nieuw duo Mulder & Mulder. De eerste hits van het duo waren “Cheerio” en “Alarmfase Rood”. Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden in de Nederlandstalige muziek-scene. Daarna volgden hits als “Ben in de hemel”, BAM BAM! en Butterfly. Drie top nummers die niet alleen feestelijk zijn, maar ook muzikaal zeer goed in elkaar zitten. In 2013 verschijnt: “In de hemel is geen bier” Een oud nummer van Dorus dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken. De plaat doet het vooral tijdens carnaval enorm goed. Daarna verschijnen”Holiday” (zomer, strand en zee) en “We gaan er tegenaan”.

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud”.

Zoals hierboven vermeld gaan Mulder en Mulder door onder de naam HAVENZANGERS 2.0. De eerste single die onder deze naam verschijnt is “Hey ga je mee”. Als tweede track is de “Countrydans 2.0″toegevoegd aan de single. Mulder & Mulder staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Havenzangers boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of  vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven